Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
pcjodamaster напиша:
Овој кидна од форум, виде дека го правиме будала и бега :icon_lol:

Апокалиптика попознати од Металика, :pos:

Женско ќе да беше :)

odlvreme-navreme doleta po nekoj biser vakov, kako moze cover band kako apocaliptica da bidat popoznati od metallica,edni od osnovacite na trash metalot..svasta.

Темава е преполна со Металика, ко да нема други бендови.

Абе кој рекол дека нема, туку финтата беше со тие глупостите што ги кинеше на вересија, тој/таа не е битно...

Абе ја општо зборам, пошто ако се навратиш и на постовите стари по неколку месеци ке видиш само Металика, Металика :)

То ти кажувам дека ја пратам темава уште од кога е отворена

Гижо напиша:
Абе ја општо зборам, пошто ако се навратиш и на постовите стари по неколку месеци ке видиш само Металика, Металика :)

То ти кажувам дека ја пратам темава уште од кога е отворена

Па, ако ти текнува, едно време така и се викаше темата...

Тоа беше главната причина поради која пишуваа за Металика, ама па верувам и да го немаше тоа Металика у заграда покрај насловот, пак ке си пишуваа бе.

која Сепултура?

имаш од 85та до 91ва сепултура, па сепултура од 91 до 96та, и сепултура од 98ма па до сега :))))

Roots e 96ta, ama beneath the remains e way better

znaci mislis na Chaos AD

nema smisla!

Ako vise pravime muabet za METAL kako granka na muzikata tuka treba da se otvorat poveke temi koi ke opfatat se za i okolu metalot....
znaci METALOT e podelen na mn. granki i nema logika da se zbori opsto ....

А зошто да не го генерализираме целото тоа во една тема и да му олесниме работа на Мрно?

Dobro bre sto stana na temava?
Prvo da pojasnam dve raboti: Metallica vo metalot se veke kako Mozart vo klasika. Ama toa ne znachi deka Apocalyptica ne pravat dobra muzika (i svirat samo na violoncela, ne i violi).
Apocalyptica pravea prerabotki, Metallica se komercijaliziraat vo zadno vreme i na kraj sekoj bend si ima svoi maani.
Plus toa dvata benda imaat totalno razlicen pravec na metal taka da ne se sporeduvaat.

Ke molam PsyhoOo malce da se informira za nastanite vo metal muzikata, a pcjodamaster da ne bide tolku sarkasticen i da ima pocit za drugite bendovi. So postovanje sprema dvajcata.

I na kraj edna golema molba do site: uzivajte vo muzikata, dozvolete da ve povrze a nikako da se raspravate. Ve sakam site :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom