PsyhoOo напиша:само кажувам што слушам од луѓето!
Али мора да се признае дека Апокалиптика е многу по оргинална од Металика иако свират нивни песни
se utepav smea.....teski ku izvini prostitutki se........

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
PsyhoOo напиша:само кажувам што слушам од луѓето!
Али мора да се признае дека Апокалиптика е многу по оргинална од Металика иако свират нивни песни
these is the end my beatufil friend како шо Морисон речеPsyhoOo напиша:Сум слушнала добар дел на луѓе кои прво слушнале за апокалиптика а после за металика
PsyhoOo напиша:Апокалиптика како прво им ги популаризира песните на Металика!
Металика ти е обичен метал бенд!
А Апокалиптика... Нема како нив. Дај да те видам најди ми уште еден метал бенд со Виоли и виолончела! НЕМА
PsyhoOo напиша:А Апокалиптика... Нема како нив. Дај да те видам најди ми уште еден метал бенд со Виоли и виолончела! НЕМА
хехе исто сум и јас ама само не Iron Maiden. Другите да. Ама тука се и System of a Down и Arch Enemy. Значи за нијанса по хардкор метал слушамZIKS напиша:Метал слушам редовно, а и не поднесвам турбо-фолк. Последно време ги слушам Metallica, Iron Maiden, Limb Bizkit и Linkin Park, значи слушам метал од различни жанрови.![]()
PsyhoOo напиша:Сум слушнала добар дел на луѓе кои прво слушнале за апокалиптика а после за металика
Кој кажал намбер уан? Имам само 3-4 песнички слушнато и добри се но многу е нагласен рапот во песните(оти тоа е главно ну метал).намбер уан ми беа линкин парк но сега веќе не се металци така да арч енеми ми се сега за сега намбер уанГижо напиша:Што му се дешава на чоек што слуша Лимп Бизкит
и ја ги слушам/в, ама неможеш да ти бидат намбер уан бенд у колекцијата од метал што ја поседуваш и да викаш дека слушаш метал.
PsyhoOo напиша:А Апокалиптика... Нема како нив. Дај да те видам најди ми уште еден метал бенд со Виоли и виолончела! НЕМА
pcjodamaster напиша:Овој кидна од форум, виде дека го правиме будала и бега
Апокалиптика попознати од Металика,![]()