Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Де бре Ембриотоми не ги знаеш? Свират брутал дет. A BTH се добри... многу се напнати на брзина како драгонфорс. Треба малце да успорат и да поработат на рифовите...на толку песни што свиреа по свиркиве воглавно рифовите некако слични ми се.
Абе иам слушнато за Ембриотоми,али ги неам слушнато...А за песните дека им се слични,слушни ги Малтретмен(маркоо ако прочиташ не се лути)Абе све им е исто...можеби мене така ми се слуша,незнам...

па не е за лутење работава.. членовите имаат профили тука. Баш е добро да се слушне критика.. само така може да се подобрат.

Туку дај ти myspace од тие ако имаат... јас неможам да најдам.

Тууу најт-вижн треба за профилов. Не не ти се слушало само тебе тоа, овие двеве песни ептен се слични. И WTF е со ритам гитарата што шета лево десно.

Абе незнам,дечките се вака океј.Доста се добри,ама некако монотони ми се:toe::toe:
Иначе ги знам сите,добри другари ми се,знаат да свират(особено бубњарот,у амброз свири бе чоек)али незнам зш вака тапа...

Слушам. Draconian са мега добри!

Поздрави. ^

Епаааа...шознам. Writers block можда фатиле :P.

Same same...
Пејачот го "знам" учи во Корчагин и врло добро си отпеа на настапот за патронатот.

Е тука не би се согласил со тебе,малце беше тапичка али ок е...
Колку беше закон тогаш у орце :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Знам дека повеќето од вас мрзат жанрови кој завршуваат на кор , ама Дет /Деткор бендот Through the Eyes of the Dead заслужуе шанса ради ненормалниот тапанар.

И одјава од постот со блекче Емперор - Ино А Сатано

За Малтретмент, се знам со нив (бар со некој од нив :)) и мене лично ми се свиѓаат! Да бидеме реални, они свират треш, а не само сите песни на еден треш бенд него сите треш бендови се слични зашто трешот е едноставен :) Така да мене ми се ТОП! :)

Знам дека повеќето од вас мрзат жанрови кој завршуваат на кор , ама Дет /Деткор бендот Through the Eyes of the Dead заслужуе шанса ради ненормалниот тапанар.

Бендоф се држи само на тапанарот гитарите се катастрофа ... барем според мене а и вокалот не е ништо поарен:helou:

За Малтретмент, се знам со нив (бар со некој од нив :)) и мене лично ми се свиѓаат! Да бидеме реални, они свират треш, а не само сите песни на еден треш бенд него сите треш бендови се слични зашто трешот е едноставен :) Така да мене ми се ТОП! :)
Абе ние не викаме дека не ги бива,ние викаме дека песните им се монотони,се едно исто.Имаш подоле мајспејс слушни ги па кажи.Може тоа е така пошо се инструметалки песните,со пеење можеби се подобри...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom