Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Не сум слушал, не слушам, и нема ни да слушам. Не дека го мразам металов, ама ете тој жанр некако не е по мој вкус..

Не се веќе металика сега се Гејталика ама некогаш стварно беа бенд за респект.Еве земи пример од креатор,Нирвана,Слеер и мн други.Тие достигнаа врв а правец не смениа,не се искомерцијализираа и што е најважно не се натпреваруваа на МTV рок награди
Kreator сменија правец...у Outcast i Endorama или кои беа веќе...имаат готик и многу експериментирање.:)

Kreator сменија правец...у Outcast i Endorama или кои беа веќе...имаат готик и многу експериментирање.:)
Каов готик Перооо!? Индустрал можда.... у секој случај, као тврдокорен фан на креатор ми се свиѓаат и тие албуми! Не ко другиве ама не се лоши! :)

Каов готик Перооо!? Индустрал можда.... у секој случај, као тврдокорен фан на креатор ми се свиѓаат и тие албуми! Не ко другиве ама не се лоши! :)
ima bre i toa...ja ne go kazav u los smisool ali go ima...:)

Тоа експериментирање беше само во еден или два албуми и потоа пак се вратија на истиот жанр(бар така мислам)

Kreator ти се така наречен Teutonic Thrash метал. И од кај виде дека се готик? апсолутни ништо нема таква работа, а за експериментирање, според мое мислење никогаш не експериментиларе и се знае што музика имаат Креатор. Ова што си го напишал е :tapp:

Kreator ти се така наречен Teutonic Thrash метал. И од кај виде дека се готик? апсолутни ништо нема таква работа, а за експериментирање, според мое мислење никогаш не експериментиларе и се знае што музика имаат Креатор. Ова што си го напишал е :tapp:
Во Endorama имаат мало скршнување од вообичаеното но со наредниот албум се враќаат на она што се

Креатор си се обичен германски МРСЕН ТРЕШ!

еј а у сфари кој бендој сфиреа симфоник блек метал?

wannabe goth бендови шо неможат да пеат така убаво како девојчињата у goth бендовите... се зезам, море шо се зезам уствари така е.

http://en.wikipedia.org/wiki/Symphonic_Black_Metal

Ја лично поима неам, али можеш да почнеш со Емперор и да продужиш со листата таму и ондак да копаш бендови по интернетов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom