Местени натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога сме кај местените натпревари...

Италијанска мафија. :pipi:

result10.jpg

*Обрнете внимание на резултатите во заградата, тоа се резултатите на полувреме.
Ова се случи на 7 Септември, пред 9дена.

елелелелеле л димееееееее, кај го виде ова бе, ја не забележав, аааа мамето мафијашко нивно,

Па се вакви работи се случуват во италија.
Пред 3-4 год. татко ми ми донесе препишано ливче од некое дете што гледало местени натпревари во италија 1 лига.
Уплата беше 50ден добивка 193000ден и коефициенти 12, 4, 2,5 кога го видов ливчето си помислив ни на крај памет нема да излезат ама на крајот само заради 2 натпревари фиорентина излезе 1 а беше типувана х а парма излезе х а беше типувана 1 значи да ги сменел знаковите на двата натпревари ке земавме 193000ден. - СЕУШТЕ ГО ЧУВАМ ОВОЈ ТИКЕТ :smir:

Уплати ги овие 27 утакмици прво полувреме Х...и за 50денари уплата ке бидеш побогат од Бил Гејц.

денеска рома и вердер сигурно наместија нешо

Рома може ја наместиле сепак се работи за Италијанска екипа,али за Вердер не верувам не се којзнае што екипа во последно време многу слабо играат така да и не ме чуди што неможеше да постигне гол.

Не наместија бе, глупости, ќе загуби некој фаворит и право местеле. :pop:

Ако има некоја екипа шо има храброст да намести утакмица во Лига на Шампиони, предлагам одма да и се додели трофејо и да се прекини натпреаврувањето. Таква работа е поголем успех и од самото совојување на тој трофеј.:jaj:

има некоја местена за деновиве?

Reggina - Cagliari-1 ми кажаа така ама незнам колку е сигурна затоа не шлапајте многу пари

има некоја местена за деновиве?

Незнам зашо али иам чуство дека Милан - Лацио ке биде местена..секако Милан да тепа...а иначе сум за Лацио али тоа е...Италијанска мафија..ех тој Берлускони..:tapp:

VALUR - THORTTUR 2 @6.10 тој шо ми ја кажа ми прати само порака незнам ни од кај е утакмицава ни која лига:uvo:

znaev deka roma ke bide mestena ama nemav internet za da vi pisam izvinete ama dva dena konekcijata bese slaba:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom