Местени натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
River 1 дечкото шо ми ја кажа и стави 6 000
се мислам дали да стаам 2000 селтик-1 ривер-1

за Реџина ми рекоа незнам колку е сигурна а за ривер плата ми викаат 100% сигурна е :nesum:а губи:nesvest:

domzale - livar 1-4 mi stoi kako mnogu somnitelen rezlutat.

за Реџина ми рекоа незнам колку е сигурна а за ривер плата ми викаат 100% сигурна е :nesum:а губи:nesvest:
Не беше местена бе... знаев дека ќе победи Реџина и јас ја имав 1 ама нема врска тоа дека е била наместена :toe:

VALUR - THORTTUR 2 @6.10 тој шо ми ја кажа ми прати само порака незнам ни од кај е утакмицава ни која лига:uvo:

Не би било лошо да се стави сингл на 100 ден а да се земе 600 :vozbud: плус ако не излезе барем загубата ке биде мала :smir:

ни ја не ја пишав таа тротур
еве за денеска дојава
19:00 Grossbardorf - 1860 Munchen II 2 (2.30)
Овој натпревар е добиен од еден пријател чиј братучед игра во Германија 3 лига и ги знае работите околу тимовите таму. Според доверлива информација, Грозбардорф се екипа која нема спонзори, стои финансиски многу слабо, па парите мора да ги обезбедува од продадени и наместени натпревари. Ова е еден таков натпревар. Од друга страна, Минхен имаше слаб старт со само 1 победа во првите 4 натпревари и тоа во првото коло. Сега Минхен ќе дојде до втората победа, според добиената дојава. Веруваме на добиената информација и се надеваме на добар профит. Играјте го овој натпревар сингл каде можете и празнете ги обложувалниците до максимум. :)
еве ви уше една
20:45 Utrecht - Willem II 1 2.05

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom