Местени натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ако е местена местена е и крај.
нема зезанции. местената е 1000000% сигурна.
е сега уште да се дознаат вистинските местени.

А кога почиња утакмицава ? Кажувајте од кога е и која лига швајцарија да трчам да стаам 1000 ден ! Ајде!

i jas staviv na delemot 200 denari ama ja vrzav so celzi bidejki ne davaa vo twins vo sr. singl.aj dobivkata e 1800 vredi da se proba srekata baska i site vo kladilnicata kazuvaa deka e mestena.

Пу бе еднаш ке се решам да пишам и почната е . Ај другпат.

i jas staviv na delemot 200 denari ama ja vrzav so celzi bidejki ne davaa vo twins vo sr. singl.aj dobivkata e 1800 vredi da se proba srekata baska i site vo kladilnicata kazuvaa deka e mestena.

vo twins ga nemase safhauzen-delemot , gledam oti site sme ga uplatile delemont 2 :smir:

da da da ja gleav dobri sumi uplatuvaa na ovaa singl.ne sme samo nie:)

eeeeeeee i ako nekoj ima informacija za nekoja mestena utakmica neka kazuva , a ne nekoj sam si tipuva i kazuva tuka i se plesnuvat nogo pari i ... ako ima nekoj informacija za nekoj natprevar neka kaze a ako nema da ne kazuva

Делемонт 1-0 . Охохоо... Ке паднат крвотници доколку не излезе, така ми мириса :)

Делемонт губи 1-0,ај да се надеваме на пресврт хехе.
Едит 2-0 ај нека ни е честито!

Арно си знам на почетници не веруви !

хахахах типчето ве издупа на секој можен начин жал ми е али :toe:...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom