Мендух Тачи на ТВ Клан

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Нема врска...повекето Албанци тука што живеат се Косовари и немаат допирна точка со Албанците што живеат во Албанија...
NIe sme edna nacija edna krv.. i ne ima mnogu mnogu poveke od vas.. a vie delete se na Bugari i Srbi vasha rabota e toa :pusk:

Прво викаш ..

NIe sme edna nacija edna krv.. i ne ima mnogu mnogu poveke od vas.. a vie delete se na Bugari i Srbi vasha rabota e toa :pusk:

После ..
Poedinci ne ja pravat cela nacija :smir: mislim se razbravme

Епа сам си кажа поединци не ја прават цела нација, ние не се делиме само некои поединци сакаат да не разделат кои ние ги викаме предавници.

Мафијата-Секој народ има мафија,не генерализирам дека сите албанци се мафијаши,но ко што беа италијанците поим за мафија пред 70 години,сега се албанците.Не се правдајте со тоа дека има и македонци мафијаши.Ги има но тие се на дното,ситни дилери на дрога по некои мали уличи.Најголемата мафија моментално во Европа е албанската и тоа е факт.

Џамиите-немам ништо против нека се градат,ама се претерува со нив.Ко што спомна некој во некое село каде што бил,имаат 2 ганц нови џамии,а немаат ни водовод ни струја,а со парите за втората џамија ќе се донесела вода.Тој интелектуалецот има право дека така со тие џамии не се оди во Европа.Идите од Скопје за Охрид и по патот во секое село ќе видите по 2-3 минариња минимум,тоа е веќе претеризам.

Мафијата-Секој народ има мафија,не генерализирам дека сите албанци се мафијаши,но ко што беа италијанците поим за мафија пред 70 години,сега се албанците.Не се правдајте со тоа дека има и македонци мафијаши.Ги има но тие се на дното,ситни дилери на дрога по некои мали уличи.Најголемата мафија моментално во Европа е албанската и тоа е факт.

Џамиите-немам ништо против нека се градат,ама се претерува со нив.Ко што спомна некој во некое село каде што бил,имаат 2 ганц нови џамии,а немаат ни водовод ни струја,а со парите за втората џамија ќе се донесела вода.Тој интелектуалецот има право дека така со тие џамии не се оди во Европа.Идите од Скопје за Охрид и по патот во секое село ќе видите по 2-3 минариња минимум,тоа е веќе претеризам.

Albanskata mafija jas vi kazuvam deka veke poleka poleka stiga na vrvot..Skoto vo sekoj nov amerikanski film povrzam so mafija se spomnuva Albanskata mafija.. na primer Taken... toj shto go ima gledano moze da doznae mnogu vistiniti raboti.. No za ova so xhamite vo nashata zemja e losho toa shto vo zapadniot del se gradat od pojke.. a pak vo Prilep i Bitola se rushvat i tie shto gi ima minimalno..:nesum:

Albanskata mafija jas vi kazuvam deka veke poleka poleka stiga na vrvot..Skoto vo sekoj nov amerikanski film povrzam so mafija se spomnuva Albanskata mafija.. na primer Taken... toj shto go ima gledano moze da doznae mnogu vistiniti raboti.. No za ova so xhamite vo nashata zemja e losho toa shto vo zapadniot del se gradat od pojke.. a pak vo Prilep i Bitola se rushvat i tie shto gi ima minimalno..:nesum:

Значи си согласен дека албанските гласови се собираат врз основа на религиозно и национално замајување од страна на политичарите.....пошто нели се тие кои одлучуваат дали ќе има водовот и канализиација или џамија?
И немора да префрлаш нит македонските не се подобри, како не се даваат пари за подземни сообраќајници и подобар јавен транспорт (трамвај) туку се собираат за жичари кон врвот на водно и за ски патеки на водно.....

Значи си согласен дека албанските гласови се собираат врз основа на религиозно и национално замајување од страна на политичарите.....пошто нели се тие кои одлучуваат дали ќе има водовот и канализиација или џамија?
И немора да префрлаш нит македонските не се подобри, како не се даваат пари за подземни сообраќајници и подобар јавен транспорт (трамвај) туку се собираат за жичари кон врвот на водно и за ски патеки на водно.....
Toa ti e sve politika.. Koga ke se nablizat izbori politicarite (isto sranje i Albancite i Makedoncite) vo celo nivno greenje na foteljite nemaat nishto sraboteno i odat po selata i im perat mozoci deka ete im izgradija xhamija so pomosh na vojnata.. nashite braka ginea ova ona..:S i od sekogash znam deka dui taka gi pobeduvala izborite..

Ova se slucuva kaj nas.. A pak kaj vas kako shto se smetate i samite gragani od povisok rang..Vi gi perat mozocite so tie spomenici i zicarnici koi nema da ni zavrshat nikakva rabota nam kako ziteli na ovaa zemja da odime napred vo EU nego ke napravat samo troshenje na pari za nekoj poedinci da se raduvaat i da vikat po mitinzi ete nie Zicarnica i Spomenik vi dojsovme.. alex nash na ploshtad.. toa e toa..:tapp:

Narodot e kriv za sve..

Drugar. Ili ne znam kako da te nazivam posto mnogu od Makedoncite mi kazuvat ne sum ti drugar.

Pa sakava da kazam.
Da bese tolku jak Albanskata mafija sega ti so ovie zborovi ke bese cela Kajgana na potres.

Ti znaes na Italia da zboris nesto loso za mafijata za nekolku sati ide glavata, a i okolnosta kaj si zborel. Rabotam so Siciliani i Calabressi da Italia pa znam sto zboram.

Cim tolku lesni mozes da zboris za ta Albanska mafia i uste si dobar a i kajgana raboti super , znaci nema takva mafia.

Џизс Крајст!!!Па Албанците од тие места ментално се во Голема Албанија.:nesvest::tapp:
DOBRO UTROOO:pos2: KOGA RAZBRA DEKA OSNOVNA CEL, E GOLEMA ALBANIJA ILI U.S.ALBANIA

TACHI NE E POLITICAR .TACHI E ZIDARO-MOLER.

Albanskata mafija e vo sluzba na USA.I ne e definoirano kako mafija.albancite cesto i napoveke se familijarno vrzani ili klanovskoplemenski sojuz.taka ima poveke vrsti na organiziran kriminal.nivniot genV13 TIPICNO KRIMINOGEN GEN ,znaci kriminalot na laznite iliri e vo genot.1.mafijashko licno familijarno bogatenje.2.mafijashki kriminalno nacionalen fond(sealbanski).3.mafijashko islamski kriminal(albanci islamisti).4 najznacen mafijashki kriminal koj so pari na albancite se finansiraat razno razni evropski i amerikanski debeli gazovi za ideali koj ginat budali:).EDEN DEN AMERIKA KE JA SRAMNI SO ZEMJA ALBANIJA :) BIDETE SIGURNI VO TOA.

Кога америка нема да биде светска сила,а веќе паѓа со кризата, албанија ке ја изгуби подршката и сите сонови ке завршат.

Кога америка нема да биде светска сила,а веќе паѓа со кризата, албанија ке ја изгуби подршката и сите сонови ке завршат.

Кога тоа? Нема да умре магарето, ама кога ќе никне тревата?

Е за тоа треба да се согласиш со твојот сонародник Quark кој барем тука споман дека не го интересира за албанците во албанија и касово.
Iako odluciv poveke da ne pisuvam na temava, oti ke zaglavami bajagi, ipak, moram da interveniram... :)

Baci, ja nigde ne spomenav deka ne me interesiraat albancite od Kosova i Albanija u kontekst da jas sum razlicen i nemam dopirni tocki so niv. Toa nikad ne sum go izjavil i ne ke go storam dur sum ziv ( osven ako bidam vo poremetena mentalna sostojba :)).

Poentata mi bese da ne se obidue nekoj da me natera da se zadovolam samo so blagosostojbata na albancite vo Kosova i Albanija na moja steta tuka vo Makedonija, sto bi se reklo cist mazohisticki pristap t.e. abe nema vrska jas kako ziveam tuka, vazno tamu moite brakja si ziveat ubavo.
E u toj kontekst jas pak ke kazam, ne me interesiraat tie tamu, sakam tuka jas samiot za sebe da si ja naredam onaka kako sto sakam i zasluzuvam. :toe:

Тоа што Макс Вело го кажува дека исламизираните албанци се против Америка и Еу, испаѓа обратното. Дека баш Македонците сонуваат распад на таа моќна империја Америка и Еу, за да тие некад испливаат на површина(!). Неразбирливо, колу Макс Вело не ги знае работите, изгледа неговите православни браќа не знаат кај тераат, и кај бараат сојузници.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom