Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наредба од масоните беа таквите победи. Финалето во Москва беше издиригирано од Путин, бфф се со Фергусон, затоа така, иначе Челзи освајаа.Кај ги мелеше не зафркавај, се тресеше ко лист, се сеќавам од ко почнав да следам ПЛ негде 2001-02 во 90+ минута сите утакмици ги добиваше.
Плус то во 2008 финалето во москва тактички беше тешко поразен од Аврам Грант, еј од Аврам Грант. Каков фергусон не кажвај приказни.
Хахах немам прочитано поголема глупост ако беше издиригирано од Путин ќе го освоеше Челси само имавте среќа, а ние несреќа шо се лизна Тери, ама ако од тогаш гла не кренавте во Европа, а во меѓувреме Челси стана првиот англиски клуб шо во исто време ги имаше трофеите од ЛЕ и ЛШ. haters gonna hate, winners gonna win.Наредба од масоните беа таквите победи. Финалето во Москва беше издиригирано од Путин, бфф се со Фергусон, затоа така, иначе Челзи освајаа.
Хахах немам прочитано поголема глупост ако беше издиригирано од Путин ќе го освоеше Челси само имавте среќа, а ние несреќа шо се лизна Тери, ама ако од тогаш гла не кренавте во Европа, а во меѓувреме Челси стана првиот англиски клуб шо во исто време ги имаше трофеите од ЛЕ и ЛШ. haters gonna hate, winners gonna win.![]()
Зато во Минхен и во Амстердам со камата си наплативме се` шо ни беше земено во Москва и наредната година на Стамфорд со УЕФАлона. Само зборо ми беше дека Грант тактички го поништи чуварот на коњи во Москва. За друго не дискутирам.Тоа друже намерно е така напраено за да не го криват Путин, одма ќе се дознаеше што е фората Челзи да освоеше, ќе требаше фаци во ѓепек да се возат.
Да го поништеше тактички, Челзи ќе тепаше. Јас колку што знам 1-1 заврши.Зато во Минхен и во Амстердам со камата си наплативме се` шо ни беше земено во Москва и наредната година на Стамфорд со УЕФАлона. Само зборо ми беше дека Грант тактички го поништи чуварот на коњи во Москва. За друго не дискутирам.
Никој не вели дека е геније, напротив не е тренер шо можи да го води Челси, или некој друг голем клуб, за Вест Хем и за Партизан таман си беше. Само поентата е во то шо Серот е слаб тренер и дозволи тактички пораз од "тренериште" како Грант. То ми е зборо...Па Аврам Грант е гениј. Штета што после Челзи се пензионираше и не водеше други клубови за да ја видиме неговата генијалност![]()
2009–2010 PortsmouthПа Аврам Грант е гениј. Штета што после Челзи се пензионираше и не водеше други клубови за да ја видиме неговата генијалност![]()
Кај ги мелеше не зафркавај, се тресеше ко лист, се сеќавам од ко почнав да следам ПЛ негде 2001-02 во 90+ минута сите утакмици ги добиваше.
Плус то во 2008 финалето во москва тактички беше тешко поразен од Аврам Грант, еј од Аврам Грант. Каков фергусон не кажвај приказни.
Како и да е, ама Моу од секогаш му беше ноќна мора на Фергусон и зато се пензионира кога дозна дека Моу се враќа во ПЛ. На страна то, единствен негативен рекорд во кариерата има против Челси, па го разбирам дека се исплаши од Моу и Челси во комбинација.![]()