Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kolku pari e kartica od 1 GB za nokia n73?? i sto marka
Мini SD - 1024мб - 750 денари
незнамЦЦЦЦЦ,, бизниси, бизниси... а некро им нудиш на администрација бесплатен сервис или пак цениве се специјално пониски за членови на форумов? Бидејќи за ваквава реклама, ништо лично, само некако ми се руши еден принцип, поради кој го караа Boogie да не кажува официјално како му се вика дуќанот за тетовирање, пошто тоа било рекламирање и дека ако сакал да се рекламирал да си плател за реклама?
Али ако цените се навистина пониски од тие кои ги плаќаат твоите нормални муштерии, тогаш сметам дека е во ред.
Некро не станува збор за парите и понудите, туку за некои принципи. Ништо лично, но ради примерот погоре што го спомнав малку како да ми се нема принцип, не дека кажувам дека тоа е лошо или одбро, туку едноставно сакам да укажам на некои работи. Инаку што се однесува до мене во ред е да даваш понуди специјално поевтини за форумџии а со тоа делумно и да си го рекламираш дуќанот. Фирми секогаш биле наведувани во позитивна или во негативна критика на форумов ама не од нивните вработени или газди, а ти во твојата мобилара си вработен затоа малку е поинаку кога ти ти ќе пишеш за што се нуди во твојата мобилара и кога ќе пише некој трет, бидејќи од тоа што ти самиот си ја промовираш, самиот профитираш. Што и е во ред ако и форумџиите добиваат пониски цени, така би бил и волкот сит и овците на број.
Затоа ти кажувамова е само мое размислување, а што се однесува како администрацијата ќе си раководи форумот тоа е нивна работа и јас немам намера да се мешам во тоа.
Извини за подолгиов пост но не сакав да ме разбереш погрешно.
незнампред точно година дена имаше иста ваква тема на форумов и тогаш никој немаше ништо против, освен тоа на Мобилни телефони подфорумот скоро во секоја тема се прават реклами и анти-реклами за мобилари. Се разбира дека има попуст за форумџии, но во секој случај и да би немало - зарем мислиш дека некаде во Македонија би нашол на ново мемориска картичка на сони од 1гб за 1000 денари?
- значи на некој начин делам и инфо
- за да заштедите пари.
ke moze li sony k750i da ja podrzi ovaa karticka?Update:
Мемоry Stick Pro Duo 2048mb (2gb) - 1400 денари (Sony)
зависи од верзијата на процесорот и цидот, постарите не подржуваат ни 1гига, т.е. им трепка бело екранот и целиот телефон мрзне, додека цид49 примаат и до 4гига без проблем, незнам во германос точни цени ама знам 1 гига е над 1500 денари два гига над 2200 денари 100%ke moze li sony k750i da ja podrzi ovaa karticka?
i ako moze da mi kazes kolku e vo germanos ovaa i taa od 1gb?fala odnapred!!:smir:
не подржува, 512мб е таман, од 1гига ке функционира телефонот ама поглемите емпетројки од 3-4мб ке ги сецка како на изгребано цеде или пак некоја поголема слика пр. со екстензија сликите што се сликани ке ги дава само на пола или како снег или ерор при отварање ке имаш.Во Штип во германос Micro M2 - 1gb е 2000 денари, брат.
Коа ќе дојдам накај Скопје, ќе ти зеам една од 1 гига.
Ми треба за Sony w200i.![]()