Мемориски Картички! пак? - ценовник

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Јане сеа клошар испаѓаш такви понуди се пуштет по приватна порака сеа некро толку ефтино ги дава нови ти пак 1 месец стара 800 денари срам да ти е . Малку респект

kolku pari e kartica od 1 GB za nokia n73?? i sto marka :salut:

kolku pari e kartica od 1 GB za nokia n73?? i sto marka

Изгледа не си ја прочитал темата од почеток се убаво пишал и наредил Некрофилија за сите картички.Јас имам Нокиа Н73 и тие користат Mini SD картички а еве ти ја цената доле за еден гига.

Мini SD - 1024мб - 750 денари

ЦЦЦЦЦ,, бизниси, бизниси... а некро им нудиш на администрација бесплатен сервис или пак цениве се специјално пониски за членови на форумов? Бидејќи за ваквава реклама, ништо лично, само некако ми се руши еден принцип, поради кој го караа Boogie да не кажува официјално како му се вика дуќанот за тетовирање, пошто тоа било рекламирање и дека ако сакал да се рекламирал да си плател за реклама?

Али ако цените се навистина пониски од тие кои ги плаќаат твоите нормални муштерии, тогаш сметам дека е во ред.
незнам:toe: пред точно година дена имаше иста ваква тема на форумов и тогаш никој немаше ништо против, освен тоа на Мобилни телефони подфорумот скоро во секоја тема се прават реклами и анти-реклами за мобилари. Се разбира дека има попуст за форумџии, но во секој случај и да би немало - зарем мислиш дека некаде во Македонија би нашол на ново мемориска картичка на сони од 1гб за 1000 денари? :) - значи на некој начин делам и инфо :) - за да заштедите пари.

Некро не станува збор за парите и понудите, туку за некои принципи. Ништо лично, но ради примерот погоре што го спомнав малку како да ми се нема принцип, не дека кажувам дека тоа е лошо или одбро, туку едноставно сакам да укажам на некои работи. Инаку што се однесува до мене во ред е да даваш понуди специјално поевтини за форумџии а со тоа делумно и да си го рекламираш дуќанот. Фирми секогаш биле наведувани во позитивна или во негативна критика на форумов ама не од нивните вработени или газди, а ти во твојата мобилара си вработен затоа малку е поинаку кога ти ти ќе пишеш за што се нуди во твојата мобилара и кога ќе пише некој трет, бидејќи од тоа што ти самиот си ја промовираш, самиот профитираш. Што и е во ред ако и форумџиите добиваат пониски цени, така би бил и волкот сит и овците на број.
Затоа ти кажувамова е само мое размислување, а што се однесува како администрацијата ќе си раководи форумот тоа е нивна работа и јас немам намера да се мешам во тоа.
Извини за подолгиов пост но не сакав да ме разбереш погрешно.

Некро не станува збор за парите и понудите, туку за некои принципи. Ништо лично, но ради примерот погоре што го спомнав малку како да ми се нема принцип, не дека кажувам дека тоа е лошо или одбро, туку едноставно сакам да укажам на некои работи. Инаку што се однесува до мене во ред е да даваш понуди специјално поевтини за форумџии а со тоа делумно и да си го рекламираш дуќанот. Фирми секогаш биле наведувани во позитивна или во негативна критика на форумов ама не од нивните вработени или газди, а ти во твојата мобилара си вработен затоа малку е поинаку кога ти ти ќе пишеш за што се нуди во твојата мобилара и кога ќе пише некој трет, бидејќи од тоа што ти самиот си ја промовираш, самиот профитираш. Што и е во ред ако и форумџиите добиваат пониски цени, така би бил и волкот сит и овците на број.
Затоа ти кажувамова е само мое размислување, а што се однесува како администрацијата ќе си раководи форумот тоа е нивна работа и јас немам намера да се мешам во тоа.
Извини за подолгиов пост но не сакав да ме разбереш погрешно.

Зш воопшто го предизвиквиш???? Ти почна сеа ќути!!! Од илјадници јусери ти се најде најпаметен да делиш првада овде ??? Иначе да беше недозволено ова некро шо се рекламират имат админи па ќе го банираја и слични мерки ЗАТО пред да пишиш нешто размисли!!!

незнам:toe: пред точно година дена имаше иста ваква тема на форумов и тогаш никој немаше ништо против, освен тоа на Мобилни телефони подфорумот скоро во секоја тема се прават реклами и анти-реклами за мобилари. Се разбира дека има попуст за форумџии, но во секој случај и да би немало - зарем мислиш дека некаде во Македонија би нашол на ново мемориска картичка на сони од 1гб за 1000 денари? :) - значи на некој начин делам и инфо :) - за да заштедите пари.

А ти брат немат шо да му се правдаш!!! Сега ем пониски цени ем ти ќе си заработиш ем некој (јас) ке заштедам сите иаме корист!

Ак имат некој конкуренција нек истајт цени поефтини од некрофилија па ак сакаме ќе купвиме од кај него!

еј,еј,еј... споделете си месинџери и таму препукувајте се, не трупајте бајти на форумов и не ги прљајте темите. :)

воедно темава може да се користи и за совети давање на пример, дали вашиот телефон ке подржи 1гига/2гига, која картичка ја користи, за декодирање, форматирање, рикавери и репарирање :)

Update:

Memory Stick Pro Duo 1024mb (1gb) - 800 денари (Sony)
Мемоry Stick Pro Duo 2048mb (2gb) - 1400 денари (Sony)
Micro SD 512mb - 600 денари
Micro SD 1gb - 800 денари - сан диск
MMC mobile - 512mb - 600 денари
MMC mobile - 1gb - 900 денари
Mini sd - 512mb - 500denari
Mini sd - 1gb - 800denari
Mini sd - 2gb - 1200 denari
Micro M2 - 512mb - 1300 denari
Micro M2 - 1gb - 1800 denari - знам дека во германос се по 1500 денари... :) ама ги немаТ!

Во Штип во германос Micro M2 - 1gb е 2000 денари, брат. :)

Коа ќе дојдам накај Скопје, ќе ти зеам една од 1 гига.

Ми треба за Sony w200i. :)

ke moze li sony k750i da ja podrzi ovaa karticka?
i ako moze da mi kazes kolku e vo germanos ovaa i taa od 1gb?fala odnapred!!:smir:
зависи од верзијата на процесорот и цидот, постарите не подржуваат ни 1гига, т.е. им трепка бело екранот и целиот телефон мрзне, додека цид49 примаат и до 4гига без проблем, незнам во германос точни цени ама знам 1 гига е над 1500 денари два гига над 2200 денари 100%

Во Штип во германос Micro M2 - 1gb е 2000 денари, брат. :)

Коа ќе дојдам накај Скопје, ќе ти зеам една од 1 гига.

Ми треба за Sony w200i. :)
не подржува, 512мб е таман, од 1гига ке функционира телефонот ама поглемите емпетројки од 3-4мб ке ги сецка како на изгребано цеде или пак некоја поголема слика пр. со екстензија сликите што се сликани ке ги дава само на пола или како снег или ерор при отварање ке имаш.

Еј Некро....иам MS DUO Pro 256-ka може ли замена да ти ја дадам неа и колку да ти доплатам за 1 гига... Поздрав

Јас имам мемориска картича од 65 мегабајти ама сакам да земам некоја подобра дај предложете нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom