Medal of Honor: Warfighter

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan1997
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2012
Мислења
9
Поени од реакции
3
Двата трејлери за играва искочија од пред некое време, па пошто немаше тема за играва, решив јас да направам:

Според официјалните извори, во Medal of Honor: Warfighter ќе играме како војници од различни специјални единици (GROM, SEAL, SOG, SAS, SASR, ALFA GROUP, KSK итн.) во Сомалија, на Филипините и во други делови од светот...

Играта ќе ја "вози" Frostbite 2.0 од Battlefield 3-та, па најверојатно ќе има поддршка за DirectX 11. Според мене, играва изгледа импресивно, но гејмплејот ми наликува на Battlefield 3. Што мислите вие???

Ми наликува повеќе на сценарија од CoD сеа од поранешната Medal of Honor Anaconda Operation бев задоволен, според трејлеров изгледа добро, ќе ја пробаме :)

Гледам на замунда ја има делукс едишн. Ја има некој симнато да кажи дали чинит?
Јас еве моментално ја спуштам, btw прочитав во дескрипшн дека играта чинела.
Ќе видиме.

Јас ја симнав ја пробав, супер е, многу е јака, за некој саат ќе ставам и гемплеј :D
Кракот касперскиов ми го јавува како тројан, незнам дали да го прифатам :)

Има вирус во download папката, на 70% торентот ми прекина , сега праам Check да видам дали воопшто може да се поврати и да ја пробам играва. Сепак ке треба да чекаме да излезе SKIDROW верзија. Читам на Замунда многу луге имаат проблем со овој release.

51969e052f85047d.png

^На 70% баш тој фај со тројанот се симнува, затоа таму играта заебава на некој начин. Мене комплет ми се симна, па потоа касперскиот го избриша кракот, и истиот проблем ми се јави како на сликата кај тебе.
Направив после ре-чек и играта ми ја исполни до 99,98% што значи единствено го нема кракот :)
Можам да го прифатам, ама незнам колку е безбедно. Еве батево погоре го прифатил и играта му ја пушта.

скоро секој крак го јавува како тројан ...
нарпавете exception во антивирусот ... или мавнете му disable на некое време додека се симне и не ја кракувате ..
јбг тоа е .. шо ќе ви стане од еден тројан :)

Од арена бг е супер торентот.

Секогаш ги покажува како вирус за да се намали пиратеријата, иначе симнувајте од познати качувачи како skidrow и др. и читајте коментари и нема да имате проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom