McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Да, го гледав Supersize Me, али џабе.
Џабе и целата антиглобалистичка пропаганда.
Пак јадам од џанкот таму, лепо ми е. За десет години ќе сме ко Американците витки.

Ednostavno go mrazam! Nemam komentar za mcdonalds. Lugjeto se bogatat na cena na vaseto zdravje. Samo vie prodolzete da im ostavate pari.

Мислам дека никогаш нема да ми помине оваа зараза наречена McDonalds
Го пробал некој новото(не знам како се вика) во Македонија во Мек што е? Нешто слично ко гиро било ми кажаа

Сум јадел во MC Donalds само еднаш и си викам за наредниот пат кога ке одам да јадам таму сендвич да си носам вреќа и да ја наполнат зш ги јадам сендвичите на 3-4 залака!!!:helou:

Еднаш и никогаш повеќе. Слушнав од некој дека Бигмекот бил феноменален, ваков, таков, и одам да си нарачам.. имав повеќе пари со мене, а за храна не ми е мака пари да давам, така да - 230ден.

Мислев дека ќе биде нешто огромно, ипак не се малку пари, па гледам едно мааалецко сендвиче, леле! Ајде, барем помфритот ме остави без зборови, а ладната Кокакола ми беше капак за да ми загнојат крајниците.

* Позитивна страна е дека продаваат Star Wars фигури, па си го купив Yoda. Инаку фигурите (играчките) како одат, со Happy meal?

Тие што мислите дека МекДоналдс дебелее.. па од МекДоналдс седнете директива на компјутер или легнете во кревет, физичка активност 0 па ќе ве дебелее, фала Богу. :)

Сум јадел 3-4 пати, и воопшто не ми беше вкусна храната. Затоа друг пат во иднина, евентуално само на сокче ... :pos2:

Сум јадел 3-4 пати, и воопшто не ми беше вкусна храната. Затоа друг пат во иднина, евентуално само на сокче ... :pos2:
проблемот е во тоа што многу скап за нашиот стандарт,за да се оди повеќе пати во месецот треба платите дупло повисоки од сегашниве да бидат,затоа повеќето од нас викат,сум бил 2-3 пати и никогаш повеќе,храната не е убава.Убава е храната него џебот нечинит..

Си јадам понекогаш само ради вкусот.

јадам во МС неделно некогаш и до 4 пати - најчесто поради немање време и ок ми е храната иако многу повеќе ми се свиѓа 7-ца:toe:

Од Мц јадам често и супер ми е храната си земеш два оброци и фул си барем јас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom