- Член од
- 20 мај 2010
- Мислења
- 94
- Поени од реакции
- 29
прв пат слушам за овие работи во претходните posts.инаку досега уживав во храната на McDonald`s, но сега малце ќе се подзамислам пред повторно да отидам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
проблемот е во тоа што многу скап за нашиот стандарт,за да се оди повеќе пати во месецот треба платите дупло повисоки од сегашниве да бидат,затоа повеќето од нас викат,сум бил 2-3 пати и никогаш повеќе,храната не е убава.Убава е храната него џебот нечинит..
Мислам дека само сендвичот е 130ден. а оброкот е 210ден. За оброкот сум сигурна ама само сендвичот не баш, ги побркав цените со тие во Охрид...Е луѓе, дали некој може да ми каже цена на big mac во Скопје. однапред фала
Е луѓе, дали некој може да ми каже цена на big mac во Скопје. однапред фала
210 е средниот, нема мал оброк со биг мек. Би било смешно толкав сендвич со мало помфритче и сокче. Иначе откако знам за себе ја обожавам храната таму210 е малиот оброк, 230 големиот.
Само сендвичот незнам колку е.
Иначе не сум редовен посетител. Има многу поубави места кај што можеш убаво да се најадеш. Тоа е тоа...