McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Ретко јадем Мекдоналдс. Ептен некад мајка ми кога се враќа од работа успут да ми земе. За вкусно, вкусно е ама после документарецот Supersize me не јадем многу :D

0_61_hamburger.jpg

Оваков ми е повкусен иначе порано од Мкдоналд мајка ми 3 пати неделно ни купуваше мене и на сестра ми да лапаме хамбургери по 5 си делевме:vozbud: која 2 која 3 и помфрити вкуснички се:pipi:

Да не се фалим ама до сеа немам јадено xD :)

Porano kao ,,kopilj" sekoja nedela idev po 2-3 pati sea epten retko iako e vkusno odbegavam fast food...

Убаво е само што не ме најадува и поретко јадам fast food...
:salut:

Мене ми се одвратни родителите кои при здрава свест си ги трујат децата во МекДоналдс.

Јадам да се каже измегу нешто.

ма не го ставам тоа у уста многу ми е гадно све од McDonalds oсвен сладоледот тоа им вреди

McDonalds spored mene e glupost..ic ne mi e vkusna hranata...mozebi samo sladoledot,inace pleskavicite ne gi pravat od crvi,mislam deka gi pravat od soja:toe:kolku sto imam slusnato...ama vo sekoj slucaj mene taa hrana ne mi se dopaga:helou:

Само заради името опстојува. Пред 2-3 дена бев во Скопје, шеткавме и запнаа да јадеме таму, не ми се одеше ама несакав да им кршам ќеф на другарките. Чекавме пола саат за 2 чикенбургери и 2 хамбургери, кока-колата не беше баш кока-кола. Фино си плативме за едно сокче и сендвиче колку колаче Ноблице по 180 ден и гладни заминавме во 7мица...

Не знам како не ја сакате плескавицата од говедско со се рогови, копита и изнутрици? :icon_lol: Риспект за Мек Доналдс како и да е...

Кога бев во Охрид на одмор баш отидовме со другарките да купиме тостови. Чекавме многу време а кога ни ги донесоа не беа нешто посебни а многу мали. За тие пари можеш поубави да си купиш.

Прееска јадев...
И пази молим ти се..
Чекам на ред за да нарачам и една жена пред мене си нарачува и ме извади од такт.. и послем тоа прашува овој кој е на ред и ја викам ЈАС сум и овој ми вика госпоѓата е на ред.. :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: И се изнервирав и отидов на друга каса..
И више НИКАД нема да купам од таму !!!

Хамбургерот е премал ама душа давам за компирчињата. Нешто прекрасно се:)

img-thing

Овие минијатуриве не да не вредат за 70-100 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom