McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Мекдоналдс...искрено само два три пати сум јадел таму и тоа само на родендени како копиљ.Можда храната до некаде е вкусна, али за моите потреби, а мислам и за сите други е потребно околу 400-500 ден. Не дека ѓи немам, економичен сум, неќам да давам толку пари за да си наполнам желудник за два три саати.Како и да е, седмица за мене ќе си биде No. 1 сендвичара.За тие шпекулации дека плескавиците се од соја, и дека во мекдоналдс месото е од некој си одгледнувани црви...тоа се измислици, барем според мене.Тоа е моето мислење, ние си имаме синдром да јадеме во оние јаки брендови, за да не види светот кој сме и што сме.Поздрав! :helou:

2-3 pati imam jadeno :) i tolku...neam nekako zelba da jadam :) mislam da jadam vo mekdonalds ne znam zasto :)

Нездрава но сепак премногу вкусна храна за да се откажеш од неа. Тоа ти е МекДоналдс.

не ми се свига јадењето во мек доналс ама ич! понекад кога сум на поминување (во охрид или скопје) скупувам помфрит бидејки единствето тоа е добро...

А во лето сладоледот им е супер!

Гледајте го филмот SuperSize Me.
Инаку и јас јадам во МикиДи

Само сладоледот им е добар сендвичите им се многу вештачки :Па кој нормален преку 7мица јаде во Мекдоналдс

Zemzela напиша:
Мене не ми е лоша храната во Мекдоналдс,штознам баш ми е јадлива
pos.gif
а милкшејкот....нема одбрана од тоа

Милкшејкот им е Џордан, нема збор. Храната општо им е вкусна, али за тие пари за кои ќе земеш едно затка хамбургерче у Мекдоналдс, има да земеш 20 ќебапи кај Дестан, со пиво, лепиња, кромид и везено пиперче у оцет, и да не можеш да станеш после. Бај д веј, денес јадев у Мекдоналдс. :baeh: Не ме маајте. :)

abe kakov McDonalds be, begaj tamu be. aj so e skapo skapo e. eve nekad i ke najdes pari, ama koa ke razmislis deka si jadel gubre koe e vkusno.......barem ja taka go gleam. osven milksejkot, toa stvarno im e top a mozda i 2, i kecapot im cini :)

ne sum stapnal tamu i ne planiram nekako mirisa na uzegnato.

vo McDonalds samo milkshejkot e super se drugo vo prosek , nishto posebno.
ama ako stanuva zbor za brza hrana KFC e zakon daleku povkusno od McDonalds i ne e veshtacka hranata ....isto i Tacos ...mmmmm :)

јас не сум од СК или ОХ и не сум јадел толку често во MCDOn.. ама сум јадел барем 4-5 и сум се разочарал толку за џабе толку фалкење реклами, абе се осјтајФ од пари таму за едно сендвиче кое мози да ти застане в грло од шо е големо, и тоа помфритот најсуФ на свет, тој помф. ако ви е убаФ.
btw секогаш коа сум бил во странство секогаш јадам во Burger King е се далеку повкусни и подобри, едиствено нешто што ги држи MCD да не пропаднат се децата од 5-15 годишна возраст кој ги купуваат заради играчите и другите подароци.

Од мекдоналдс јадев ко мал 2 3 одд сеа нејкам ни да чујам

Дефинитивно-никогаш,па дури ни тогаш!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom