Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
Која е најчестата причина за набивање комплекси кај женските?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добри или лоши момци?
Која е најчестата причина за набивање комплекси кај женските?
дали кога сте во врска, се прашувате дали го заслужувате дечкото...кај машкиве е тоа почесто, барем кај мене...
дали кога сте во врска, се прашувате дали го заслужувате дечкото...кај машкиве е тоа почесто, барем кај мене...
хмм мислам дека го свати прашањево многу личнода не го заслужуваме немаше да бидеме заедно.
не не го сфатив воопшто лично.следен пат коа ќе го знаеш одговорот што сакаш да го слушнеш, пиши го со мали букви до прашањето, ветувам со копи пасте ќе ти го кажам.хмм мислам дека го свати прашањево многу лично), онака дали во себе си го прашувате токму она шо го кажа Крејзи:..)
Ви смета ако машкото има facial hair?
oл рајт..не не го сфатив воопшто лично.следен пат коа ќе го знаеш одговорот што сакаш да го слушнеш, пиши го со мали букви до прашањето, ветувам со копи пасте ќе ти го кажам.
Има цела тема за оваа проблематика.
еден збор реклами и само реклами .Која е најчестата причина за набивање комплекси кај женските?