Goddess of Chaos
Nixe Nox
Често несвесно ги правиме, тоа ти е сетило за сплетки, значи има тенденција 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Жените се плашливи, несигурни суштества.На запад ништо ново.... .... $>@$@%.... @%$@#@.... #)!@*$...
(%#*#$^!@...?
...@#..
или во превод:
Стравот ја надвладува, љубовта.
Се плашите дека се заљубувате во тој што не треба и бегате...
Зошто?
:S
... .... $>@$@%.... @%$@#@.... #)!@*$...
(%#*#$^!@...?
...@#..
или во превод:
Стравот ја надвладува, љубовта.
Се плашите дека се заљубувате во тој што не треба и бегате...
Зошто?
:S
Eдно прашање:
Им правите ли тестови на вашите дечковци за на пример да се осигурате дека ве сакаат или дека ви се верни?
Eдно прашање:
Им правите ли тестови на вашите дечковци за на пример да се осигурате дека ве сакаат или дека ви се верни?
Зависи од расположение,понекогаш и кога имам ми се шета,работи,имам некоја енергија у мене,а понекогаш сум-stay away from me!Ај јас да прашам нешто...
Зошто кога на вас жените ви доаѓа тоа чудото звано менструација се криете, не се дружете, сакате да сте осамени.
Сум приметил и кај мојата девојка во одреден период од месецот како да ме избегнува?
Eдно прашање:
Сејм хир!:smir:Не мора да правам тестови,по самиот негов однос спрема мене гледам дали чувствува нешто за мене или не.
Се познава тоа.
Ај уште едно прашање.
Какви машки сакате повеќе ?
Чувствителни или мачо?
vo sekoj slu4aj 4ustvitelni,no ne premnogu da ne znae6 6to da pravi6 so niv.....imam lo6o iskustvo so pre4ustvitelni ''MAZI'':nesvest:Ај уште едно прашање.
Какви машки сакате повеќе ?
Чувствителни или мачо?
128763465 8730987 654334567 89876544567887654 6545678765 672235689976542 ????vo sekoj slu4aj 4ustvitelni,no ne premnogu da ne znae6 6to da pravi6 so niv.....imam lo6o iskustvo so pre4ustvitelni ''MAZI'':nesvest:
Ова е всушност одлика на несигурни во себе девојки, избегнувај вакви, незнаат во суштина што сакаат и колку вредат.:helou:Не знам дали ова е прашано ама ај ќе прашам. Зошто некои од вас не велам сите ама некои ептен сакате да се правите како да сте недостижни и сл.
...zasto obichno ne stavate avatari od nekoi mashki filmski ili muzichki zvezdi sto vi se dopagaat...?
...zasto obichno ne stavate avatari od nekoi mashki filmski ili muzichki zvezdi sto vi se dopagaat...?