Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
... .... $>@$@%.... @%$@#@.... #)!@*$...
(%#*#$^!@...?
...@#..
или во превод:

Стравот ја надвладува, љубовта.
Се плашите дека се заљубувате во тој што не треба и бегате...
Зошто?

:S
Жените се плашливи, несигурни суштества.На запад ништо ново.

... .... $>@$@%.... @%$@#@.... #)!@*$...
(%#*#$^!@...?
...@#..
или во превод:

Стравот ја надвладува, љубовта.
Се плашите дека се заљубувате во тој што не треба и бегате...
Зошто?

:S

Во минатото сум се изгорела и страв ми е пак да не ме повредат,зашто прилично сум емотивна.
Порано бегав многу од љубов и секоја можност да направам или започнам некоја врска ја упропастив,се додека не се појави една личност во мојот живот заради која сфатив дека во животот за да добиеш нешто,мораш и да ризикуваш.

Eдно прашање:
Им правите ли тестови на вашите дечковци за на пример да се осигурате дека ве сакаат или дека ви се верни?

Не мора да правам тестови,по самиот негов однос спрема мене гледам дали чувствува нешто за мене или не.
Се познава тоа.

Eдно прашање:
Им правите ли тестови на вашите дечковци за на пример да се осигурате дека ве сакаат или дека ви се верни?

Да бе, му подметнувам другарки...:hehe:

Не, нема потреба од такви глупости... доволно му верувам на дечко ми и верувам во љубовта која ја чувствува кон мене бидејќи доволно ми докажал дека постои истата и нема причина да се сомневам.:pipi:

Ај јас да прашам нешто...
Зошто кога на вас жените ви доаѓа тоа чудото звано менструација се криете, не се дружете, сакате да сте осамени.:pipi:
Сум приметил и кај мојата девојка во одреден период од месецот како да ме избегнува?
Зависи од расположение,понекогаш и кога имам ми се шета,работи,имам некоја енергија у мене,а понекогаш сум-stay away from me!:icon_lol:
Eдно прашање:
Не мора да правам тестови,по самиот негов однос спрема мене гледам дали чувствува нешто за мене или не.
Се познава тоа.
Сејм хир!:smir:

Ај уште едно прашање.
Какви машки сакате повеќе ?
Чувствителни или мачо?

Не знам дали ова е прашано ама ај ќе прашам. Зошто некои од вас не велам сите ама некои ептен сакате да се правите како да сте недостижни и сл.

Не знам дали ова е прашано ама ај ќе прашам. Зошто некои од вас не велам сите ама некои ептен сакате да се правите како да сте недостижни и сл.
Ова е всушност одлика на несигурни во себе девојки, избегнувај вакви, незнаат во суштина што сакаат и колку вредат.:helou:

...zasto obichno ne stavate avatari od nekoi mashki filmski ili muzichki zvezdi sto vi se dopagaat...?

...zasto obichno ne stavate avatari od nekoi mashki filmski ili muzichki zvezdi sto vi se dopagaat...?

Јас за мене можам да си кажам дека повеке ми се допаѓаат љубовни сликички..Почнав со нив на форум, па и ке си терам така, убави ми се..:smir: А за селебритис.. па шознам, искрено кажано, не ми ни текнало некогаш на тоа..

Обично ставам аватар во кој се пронаоѓам или аватар кој ми се допаѓа или го изразува моето моментално расположение.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom