ej be dino .Ти у рикверц да не си ја возел цело време?:pos2:
pa koga nekoj vozel rx_7 isto i koga pisuva se brza

mislev 52.000 km ja kupiv , a ja prodadov so 180.000 km.
Kolata uste se vozi kaj noviot vlasnik.
Aj pozdravi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ej be dino .Ти у рикверц да не си ја возел цело време?:pos2:

Ти треба нешто конкретно, или само онака муабет да си напраиш со маздаџија?koj vozi mazda nek se javi be
Ако те/ве интересира нешто конкретно за МАЗДА, слободно прашај/те, ќе те/ве удостојам со пристоен одговор
:helou:
дрк дрк дрк

Ова коли4е го сонувам секој петокТи треба нешто конкретно, или само онака муабет да си напраиш со маздаџија?Ако те/ве интересира нешто конкретно за МАЗДА, слободно прашај/те, ќе те/ве удостојам со пристоен одговор
:helou:
![]()
Eве сликица една од мене, MX-5 со новиот фејслифт, рекаро кади и босе озвучење...Ме мрзи клипот да го аплоудувам сеа иначе ќе имавте можност и тоа да го видите....дрк дрк дрк
![]()
![]()

Нема да ми верувате, тетин ми со скршен зглоб на 626ка 80', отиде до Котор на одмор и назад до Скопје. на времето значи 80 година ја купил на ново, околу 50.000 марки.. и до ден денес ја вози. има преку 900,000 поминато и самиот си кажува, ако во случај мењавам кола, земам Мазда!. јас имам лошо искуство со Јапанците, језда знам дека се едни од најдобрите машини на светов!

иначе 86та год. е 1.7дизел 55kw ,мн се ретки кај нас ама мн јако количе е и издржливо , неам зборови за јапанскиве коли најбољи се