Маздаџии

• Креатор на темата Креатор на темата 929hb
  • Време на започнување Време на започнување
На сите што ви фалат мислења јас ви ги избришав. Доста е глупирање по темава, ако имате нешто паметно да кажете слободно. Ако не, ке ве бришам и понатаму.

Фала на вниманието чао пријатно се читаме.

koj vozi mazda nek se javi be
Ти треба нешто конкретно, или само онака муабет да си напраиш со маздаџија? :) Ако те/ве интересира нешто конкретно за МАЗДА, слободно прашај/те, ќе те/ве удостојам со пристоен одговор :):helou:

P9150360.jpg

Eве сликица една од мене, MX-5 со новиот фејслифт, рекаро кади и босе озвучење...Ме мрзи клипот да го аплоудувам сеа иначе ќе имавте можност и тоа да го видите....:vozbud: дрк дрк дрк :) :)

jas imam mazda 3 sport mn e jaka mislam pojako vozilo vo klasata nema koj saka neka kazvi.mazda gazat

Ти треба нешто конкретно, или само онака муабет да си напраиш со маздаџија? :) Ако те/ве интересира нешто конкретно за МАЗДА, слободно прашај/те, ќе те/ве удостојам со пристоен одговор :):helou:

P9150360.jpg

Eве сликица една од мене, MX-5 со новиот фејслифт, рекаро кади и босе озвучење...Ме мрзи клипот да го аплоудувам сеа иначе ќе имавте можност и тоа да го видите....:vozbud: дрк дрк дрк :) :)
Ова коли4е го сонувам секој петок:vozbud:
Честитки за преубавата мх5-ка јас сакам да увезам ама од постарата генеразија 2002-03, користена.
Дај некое мислење за твоево количе, а ако си запознаен и со постарите модели пиши некој совет.Од твоево сега за сега си задоволен,има ли некоја мана или недостаток, кои му се предностите според тебе???
1.6 е твоево или 1.8? Мислам дека од новиве има и 2.0.
И која е потрошњата на колава?
А гледам уште не си ги извадил најлоните.
Ти завидувам, со среќа да си ја возиш.:helou:

Нема да ми верувате, тетин ми со скршен зглоб на 626ка 80', отиде до Котор на одмор и назад до Скопје. на времето значи 80 година ја купил на ново, околу 50.000 марки.. и до ден денес ја вози. има преку 900,000 поминато и самиот си кажува, ако во случај мењавам кола, земам Мазда!. јас имам лошо искуство со Јапанците, језда знам дека се едни од најдобрите машини на светов!

Нема да ми верувате, тетин ми со скршен зглоб на 626ка 80', отиде до Котор на одмор и назад до Скопје. на времето значи 80 година ја купил на ново, околу 50.000 марки.. и до ден денес ја вози. има преку 900,000 поминато и самиот си кажува, ако во случај мењавам кола, земам Мазда!. јас имам лошо искуство со Јапанците, језда знам дека се едни од најдобрите машини на светов!

Нели е време да ја смени? :vozbud:

Фрлив око на една мазда 323 ф 99 година со поминати 165 000 км, убаво средена, со плин не атестиран.
Ми треба совет во врска со понатамошно одржување, или некој ако има искуство со овој модел.
Колата не е увезувана купена е од тука од салон.
Немам искуство од коли, прв пат купувам кола.

Исто и јас ги загледав 323 F па ве замолувам за инфо. Најмногу ме интересира колку трошат бензинците 1.5i?
Поздрав.

јас иам мазда 323 т.е. на татко ми е али му ја крадам некад пошо е мн економична :) иначе 86та год. е 1.7дизел 55kw ,мн се ретки кај нас ама мн јако количе е и издржливо , неам зборови за јапанскиве коли најбољи се :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom