MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Што ќе ми биде мило T-Home да ги пушти овие бесплатно, за инат на blizoo. Нема што, барани канали се, овие RTL многу добри филмови даваат, најчесто акција/крими/трилер.
Чекајте малку другари ами превод ќе има ли или ќе бидат устил на Тринг Макс , Фантази и поранешен АМЦ ?

Чекајте малку другари ами превод ќе има ли или ќе бидат устил на Тринг Макс , Фантази и поранешен АМЦ ?
Хрватски превод ти е залепен од страна на RTL.

Кога треба да ги пуштат? Има ли официјално од Т-Хоме?

Почнаа почесто да даваат превод на Тринг Макс (y)

Кај мене нешто 2-3 дена ресиверот воопшто не снима. Кога стискам на пауза или снимање или било што слично ми вика дека услугата привремено е недостапна? Кај сите е вака или?

јас секоја ден снимам и немам проблеми. пробај рестартирај го рутерот,многу пати мене ми помага во отклонувањето на проблемите.

вероватно знаеш како се прави-се исклучува ресиверот на копчето одзади,и со игла се притиска во дупчето од позади една минута(така ми рекоа на 0800 12345) но јас некогаш го чувам додека не се изгаснат сијаличината. се чека да се запалат сите и фурај.

со оваа операција се превземала најновата верзија на софтверот

Кај мене нешто 2-3 дена ресиверот воопшто не снима. Кога стискам на пауза или снимање или било што слично ми вика дека услугата привремено е недостапна? Кај сите е вака или?
Да не ти е полн хардот ? Проба ли да го вклучиш и исклучиш ресиверот 3 пати за да ти направи освежување на софтверот ?

Да не ти е полн хардот ? Проба ли да го вклучиш и исклучиш ресиверот 3 пати за да ти направи освежување на софтверот ?

Не ми е полн. Повеќе од пола имам место. А тоа со исклучувањето ќе го пробам. Фала!

ЕДИТ: Се среди, фала уште еднаш!

Последно уредено:
Кога треба да ги пуштат? Има ли официјално од Т-Хоме?
Најверојатно месецов што доаѓа ќе ги пуштат исто некаде на на некој од сјтовиве за вести прочитав дека ќе се спојат Т-Home и T-Mobile во една фирма.[DOUBLEPOST=1435684130][/DOUBLEPOST]
Одличен дизајн е. Пред немој ден видов на Макс тв во тв мозаикот што е дека некој опции нови спремаат имаше нешто МаxTV fun, MaxTVonDemand ... можеби тоа е дел од новиот дизајн.

Ова е дел од промемата што најавив поназад во постовите.Платформата или Ос се вика Zenterio

1797503_10155752530695224_86328967860551858_n.png

Нов пакет на MaxTV за сите љубители на балканските канали! Сите MaxTV корисници ќе можат бесплатно и без дополнително активирање да уживаат во десетте најдобри регионални канали на Max Balkan ТВ пакетот!

Ај да видиме што чудо е ова... :свиркам:

1797503_10155752530695224_86328967860551858_n.png

Нов пакет на MaxTV за сите љубители на балканските канали! Сите MaxTV корисници ќе можат бесплатно и без дополнително активирање да уживаат во десетте најдобри регионални канали на Max Balkan ТВ пакетот!

Ај да видиме што чудо е ова... :свиркам:
Бесплатни се засекогаш или ова промотивно ќе се неколку месеци вака додека не одлучат за нелпка цена ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom