MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Ги тргнале српските преводи на AMC и D. Science, демек од ААВМУ така им наредиле... штета, а баш беше на кирилица преводот на AMC :/
а Тravel си има српски :eek:

Тргнале 2 канали, едниот од нив е локалната АТВ (Иван Исцелител :( ), другата сеуште неможам да ја најдам која е

Тргнале 2 канали, едниот од нив е локалната АТВ (Иван Исцелител :( ), другата сеуште неможам да ја најдам која е

Аииии не. Само АТВ не... Останавме без најдобрата комедија :place:

БТР е другата

И Телеком ни го рокна со хрватски Sport klub :mad:

Aли добро е ги добиваме и 4,5,6 канал :bravobe:
Capture.PNG

Најверојатно од утре или некој друг ден ќе ги сменат српските. Сега ќе гледаме српско додека не сменат.

4,5,6 :vozbud:.... Само да нема ебени доплати и за овие канали :unsure:. Јас го користам оној пакет со Арените, се надевам дека нема ништо + да платам

И Телеком ни го рокна со хрватски Sport klub :mad:

Aли добро е ги добиваме и 4,5,6 канал :bravobe:
Прегледај го приврзокот 115798
Прашање е само во кој пакет ке ви ги рокнат, сигурно како арена со 200 денари и повеќе доплаќање. Уф што им се остава место за комбинирање со 6 Спорт Клуб и 4 Арени. Кај попрво да почнеш да наплаќаш.

Да се надоврзам сега проверив ги има и српските Sport klub 1,2,3 на листата регистрирани кај авму
Capture.PNG
Да не ви дојде чудно грешка имаат Авму со Sport klub 3 , они ја пишале како 4 и така си стои уште одамна не променето.

Дали овие хрватскитве ќе се HD ќе видиме. На Фејсбук некој од корисниците имаа направено страна за петиција да се стават HD Sport klub каналите.

Последно уредено:
Знам дека е малце глупичко прашањево, ама сакам да знам дали се наплаќа нешто ако слушаш радио на ресиверов...? Бев корисник на Близу и ова е непознато поле за мене со радијава :LOL:

Знам дека е малце глупичко прашањево, ама сакам да знам дали се наплаќа нешто ако слушаш радио на ресиверов...? Бев корисник на Близу и ова е непознато поле за мене со радијава [emoji38]
besplatna e aplikacijata

Денес пак го вратиле албанскиот превод на Тринг Макс и Фантази каналите (n)

Спортската понуда на MaxTV ја збогативме со каналите Sport Klub 4 (336), Sport Klub 5 (337) и Sport Klub 6 (338), кои ќе бидат дел од постојните пакети Max+, Max Sport и Max Sport +.
Важна напомена е дека Sport Klub 4,5 и 6 се периодични канали, односно се активираат само за одредени преноси во живо.
Уште една важна напомена е дека овогодишното натпреварување во Формула 1 може да го следите утре во 7:00 часот на Sport Klub 4 (336).

Како ќе следат формула на Спортклуб 4, кога МТВ ги има правата за Македонија ?

Презадоволен од спортскиве канали, уште Арена 5 фали да ја пуштат, па да бидеме комплетирани со спортскиве преноси :)

Презадоволен од спортскиве канали, уште Арена 5 фали да ја пуштат, па да бидеме комплетирани со спортскиве преноси :)
Жал ми е што ке те разочарам, засега Arena Sport 5 е достапна само за OpenIPTV Srbija и Polaris Media Srbija и не планираат за брзо време нешто да променат.

Жал ми е што ке те разочарам, засега Arena Sport 5 е достапна само за OpenIPTV Srbija и Polaris Media Srbija и не планираат за брзо време нешто да променат.
Од неодамна оди и во хрватска Arena sport 5 со хрватски коментатори на хрватскиот Maxtv.[DOUBLEPOST=1426273581][/DOUBLEPOST]
Како ќе следат формула на Спортклуб 4, кога МТВ ги има правата за Македонија ?
Кога имаше српска верзија Sport Klub даваа и таму и не беше никаков проблем околу формула 1 нити околу тенис кој исто МРТ пренесуваше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom