MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.416
Поени од реакции
608
Уште си работи Sport klub на Tелеком МК. Дури вчера немаше затемнувања на Sport klub a два исти натпревари кошарка се пренесуваа и на Sport klub и на Arena Sport.
исто е и денес ... Жалгирис-Партизан има и на Арена и на Спорт Клуб

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.340
Поени од реакции
8.563
исто е и денес ... Жалгирис-Партизан има и на Арена и на Спорт Клуб
И ете да речеме наредна недела кога ќе има тенис и на Arena а Авму или кој и да е ги натера да мора да се затемнува Sport klub а Arena Sport пример реши интересен некој тениски меч да го емитува на Arena Sport 6 тогаш ќе биде лошо.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.340
Поени од реакции
8.563
Телеком ми пишаа дека во понеделник ќе имале известување околу каналите Sport klub.
1000010392.jpg

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.030
Поени од реакции
1.338
Ne zemaj od Jovan Ralpovski, prasaj vo salonot vo Kocani, prasaj nekoj sto zemal od nego, site se zalat, laze, te predupreduvam, popustite ke ti gi dadat i vo salon i toa 100gb go dobivas so magenta a ne go nudi toj posebno
Во која смисла преварант, едно нуди а друго добиваш ?

Член од
21 јануари 2019
Мислења
190
Поени од реакции
152
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.340
Поени од реакции
8.563
Jas vcera i se javiv mi rekoa denes ke ima oficijalno soopstenie.
Ti denes ti vikaat ponedelnik i se taka vo krug si prolongiraat... Amaterizam
Aма ги напнав од кога почна ова, цело време стандарт одговор и дури денес ми пишаа ова. Ќе видиме што ќе биде брзо ќе дојде понеделник.

Член од
16 јануари 2018
Мислења
223
Поени од реакции
69
Ne zemaj od Jovan Ralpovski, prasaj vo salonot vo Kocani, prasaj nekoj sto zemal od nego, site se zalat, laze, te predupreduvam, popustite ke ti gi dadat i vo salon i toa 100gb go dobivas so magenta a ne go nudi toj posebno
Zosto misles deka lazes se javiv i prasav toj rece deka od prvi imalo izmeni namesto 100 gb bilo 60gb na mobilnite i deka po 8500 iljadi den sub na dve mobilni broja i plus 3000 den 20 iljadi subvencija ke imam

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.416
Поени од реакции
608
Zosto misles deka lazes se javiv i prasav toj rece deka od prvi imalo izmeni namesto 100 gb bilo 60gb na mobilnite i deka po 8500 iljadi den sub na dve mobilni broja i plus 3000 den 20 iljadi subvencija ke imam
а да отворите страната на Телеком и да видите кои се цените ,колку гига добивате и колку субвенции даваат за пакетот шо ќе го одберете ?
Така ќе споредите најдобро дали типот шо лепи листови на бадери ко умреници е преварант или не

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.223
Поени од реакции
584
Во која смисла преварант, едно нуди а друго добиваш ?
Da, nudi pogolema brzina, ti nudi pogolema subvencija i na kraj odis vo salon i ne e toa i se zalat od nego go baraat, ima mnogu narod prelazano
Автоматски споено мислење:

Bidejki znam, od Kocani sum i rabotam za takvi firmi, go znam covekot i znam sto se slucuva koga im ponudi pogolema brzina, poveke mobilen internet i pogolema subvencija i odat vo salon se zalat, vo salon stom slusnat deka toj pravel dogovor gi vrakjaat

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.340
Поени од реакции
8.563
Aбе и агентите што не се вработени по салони се добри зошто нудат поевтина варијанта од таа во салон. Не знам како точно функционираат и можат да нудат поевтина опција пакети.

Знам пред некоја година на врата имав ставено флаерче од Телеком со пакети на кој беше со пенкало заокружено што точно нуди агентот и бројче пишано за да се јавиш.

Исто пред крај 2023 ми се јавија на телефон да ми понудат понуда за нов договор и татко ми така направи договор. По некое време само отиде во салон да земе телефони.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.340
Поени од реакции
8.563
Ова би значело дека ќе се исклучат за брзо некој ден Sport klub каналите на MaxTV и MagentaTV
1000010445.jpg

Последно уредено:
Член од
16 јануари 2018
Мислења
223
Поени од реакции
69
Golem prevarant lazgo e vcera bev vo salon istoto mi go kazaa a i toj plus 3000 den namesto 17000 ijadi den 20 iljadi subvencija na 2 god a isto mi kazaa I vo salon samo sub 17 bona e sub po broj namesto 7000 den imaat promocija na 8500 den po broj I plus toj nudi 100 gb po broj na slikata koga ke mu se javes kazuva od 1 april ovoj mesec imaa izmeni i e po 60 gb po broj

Attachments

Член од
9 јануари 2021
Мислења
1.123
Поени од реакции
1.191
Golem prevarant lazgo e vcera bev vo salon istoto mi go kazaa a i toj plus 3000 den namesto 17000 ijadi den 20 iljadi subvencija na 2 god a isto mi kazaa I vo salon samo sub 17 bona e sub po broj namesto 7000 den imaat promocija na 8500 den po broj I plus toj nudi 100 gb po broj na slikata koga ke mu se javes kazuva od 1 april ovoj mesec imaa izmeni i e po 60 gb po broj
Колку е вкупно М пакетот според понудата што ти ја кажаа во салон?
И отсега што треба, само во салон и јас ќе прашувам, арно што кажа, онака навистина недоверливо сосема на лист испечатено.
Ако нуди агент, со лист од операторот се оди од куќа на куќа, за секоја една куќа по еден лист, јас уште го чувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom