MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
31 декември 2017
Мислења
347
Поени од реакции
149
На MaxTV? Кај мене го нема.

Ама нели MaxTV не подржува 4к?
Kaj mene ima, i ja se iznenadiv a imam 3max od starite risiveri, i iako mi e istecen dogovorot nemam namera da menjam risiveer
Автоматски споено мислење:

Jas sum na magenta na starite resiveri i go nemam eurosport 4k
Korekcija, ne e na risiverot tuku na aplikacijata magenta sto mi e na smart televizorot

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.370
Поени од реакции
8.585
Kaj mene ima, i ja se iznenadiv a imam 3max od starite risiveri, i iako mi e istecen dogovorot nemam namera da menjam risiveer

Korekcija, ne e na risiverot tuku na aplikacijata magenta sto mi e na smart televizorot
A како инсталира MagentaTV на телевизор?

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.370
Поени од реакции
8.585
Naj normalno. Smart e televizorot. Go imam magenta tv vo paketot..opcijata magenta e samo na 3 uredi(lap top, telefon i televizor smart). Moze gi nea bas site kanali sto gi imam a risiverot ama edno 70 procenti gi ima
Ама на телевизори со Android нема MagentaTV? Барам во Play store на телевизорот и нема. Има само од други држави.

Член од
31 декември 2017
Мислења
347
Поени од реакции
149
Ама на телевизори со Android нема MagentaTV? Барам во Play store на телевизорот и нема. Има само од други држави.
Od telekom ke ja prezemes.. Treba mail i lozinka i si aktiviras.. Ama bitno e vo paketot sto si go aktiviral da ja imas. da ja imas..jas sum stariot paket M telefon L internet i Xl televizija. Ednostavno e

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.370
Поени од реакции
8.585
Od telekom ke ja prezemes.. Treba mail i lozinka i si aktiviras.. Ama bitno e vo paketot sto si go aktiviral da ja imas. da ja imas..jas sum stariot paket M telefon L internet i Xl televizija. Ednostavno e
Како јас да ја имам апликацијата на мојот телевизор без да мора да имам бокс од Телеком? Не те разбирам воопшто.

На телефон имам јас MagentaTV GO aма на телевизор немам.

Член од
31 декември 2017
Мислења
347
Поени од реакции
149
Prasaj vo Telekom..ako ja imas vo paketot koj si go aktiviral, a tv e android(google play store), treba da ja imas i na tv.. Pozz

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.370
Поени од реакции
8.585
Prasaj vo Telekom..ako ja imas vo paketot koj si go aktiviral, a tv e android(google play store), treba da ja imas i na tv.. Pozz
Како да прашам кога нема на Play store на телевизорот воопшто апликација? Јас сум на МаxTV ADSL.

И на Play Store преку телефон пишува дека не работи на телевизорите што ги имам
1000010159.jpg

Јас не знам ти воопшто како ја имаш или ме зезаш изгледа.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom