Prodolzuvaat i na ADSL korisnici, so toa sto im adavaat android resiveri.Сите корисници на оптика и ВДСЛ.
Тие што се на АДСЛ остануваат на Макс тв
Prodolzuvaat i na ADSL korisnici, so toa sto im adavaat android resiveri.Сите корисници на оптика и ВДСЛ.
Јас веќе 3 недели откако го продолжив немам добиено нов андроид ресивер а сум на ВДСЛСите корисници на оптика и ВДСЛ.
јави се на 122 и прашајЈас веќе 3 недели откако го продолжив немам добиено нов андроид ресивер а сум на ВДСЛ
На MaxTV? Кај мене го нема.I na starite risiveri go pustija Eurosport 4k,taka da ne mi trebaat novi,
Jas sum na magenta na starite resiveri i go nemam eurosport 4kI na starite risiveri go pustija Eurosport 4k,taka da ne mi trebaat novi,
Стари ресивери се мисли на MaxTV или некој други?Jas sum na magenta na starite resiveri i go nemam eurosport 4k
Kaj mene ima, i ja se iznenadiv a imam 3max od starite risiveri, i iako mi e istecen dogovorot nemam namera da menjam risiveerНа MaxTV? Кај мене го нема.
Ама нели MaxTV не подржува 4к?
Korekcija, ne e na risiverot tuku na aplikacijata magenta sto mi e na smart televizorotJas sum na magenta na starite resiveri i go nemam eurosport 4k
A како инсталира MagentaTV на телевизор?Kaj mene ima, i ja se iznenadiv a imam 3max od starite risiveri, i iako mi e istecen dogovorot nemam namera da menjam risiveer
Автоматски споено мислење:
Автоматски споено мислење:
Korekcija, ne e na risiverot tuku na aplikacijata magenta sto mi e na smart televizorot
Naj normalno. Smart e televizorot. Go imam magenta tv vo paketot..opcijata magenta e samo na 3 uredi(lap top, telefon i televizor smart). Moze gi nea bas site kanali sto gi imam a risiverot ama edno 70 procenti gi imaA како инсталира MagentaTV на телевизор?
Ама на телевизори со Android нема MagentaTV? Барам во Play store на телевизорот и нема. Има само од други држави.Naj normalno. Smart e televizorot. Go imam magenta tv vo paketot..opcijata magenta e samo na 3 uredi(lap top, telefon i televizor smart). Moze gi nea bas site kanali sto gi imam a risiverot ama edno 70 procenti gi ima
Od telekom ke ja prezemes.. Treba mail i lozinka i si aktiviras.. Ama bitno e vo paketot sto si go aktiviral da ja imas. da ja imas..jas sum stariot paket M telefon L internet i Xl televizija. Ednostavno eАма на телевизори со Android нема MagentaTV? Барам во Play store на телевизорот и нема. Има само од други држави.
Како јас да ја имам апликацијата на мојот телевизор без да мора да имам бокс од Телеком? Не те разбирам воопшто.Od telekom ke ja prezemes.. Treba mail i lozinka i si aktiviras.. Ama bitno e vo paketot sto si go aktiviral da ja imas. da ja imas..jas sum stariot paket M telefon L internet i Xl televizija. Ednostavno e
Како да прашам кога нема на Play store на телевизорот воопшто апликација? Јас сум на МаxTV ADSL.Prasaj vo Telekom..ako ja imas vo paketot koj si go aktiviral, a tv e android(google play store), treba da ja imas i na tv.. Pozz