Max Payne 3

• Креатор на темата Креатор на темата lamja25
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно се спуши, утре ќе ја инсталирам, уште компликаци некакви фалет сега.

Black Box - моментално се инсталира па ќе видиме :cool:

Мене ич не ми се допаѓа, се ми е некако иди пукај нон-стоп. Нишанот е нешто најглупо до сега што сум видел во една игра, една бела точка кога ќе се соберат ефекти и светлини од секоја страна оди види кај треба да пукаш, ужас.

Си ја крцкам со скоро се кренато до максимум, играва спие!
Секоја чест за оптимизираноста, а и општо за играта, гром е!
А, и ако сака некој, можеме да се собреме на Tunggle да се испуцаме малце мултиплеер :)

Мене ич не ми се допаѓа, се ми е некако иди пукај нон-стоп. Нишанот е нешто најглупо до сега што сум видел во една игра, една бела точка кога ќе се соберат ефекти и светлини од секоја страна оди види кај треба да пукаш, ужас.

Мене ме јебе нешто Reloaded изданиево, глави на лоадинг.

Иначе баш ова ми сметаше на конзоли, кај едвај знам на гејмпад да играм шутери, уште за кур не го биваше нишанот...

Кога успеа да излезе update/patch за играва? Или па некое DLC е ова?

Max Payne 3 v1.0.0.17

http://www.hardocp.com/article/2012/06/01/max_payne_3_iq_performance_preview_reviewers_guide

ја симнав.колку толку R* го усовршиле тоа за графика што е,немора више -nomemrestrict за да се појача графиката.

Kолку толку? играва има милијадра опции за сетинзи на напредна графика, и DX11 имплементации - ефекти.

Мене ме јебе нешто Reloaded изданиево, глави на лоадинг.

Иначе баш ова ми сметаше на конзоли, кај едвај знам на гејмпад да играм шутери, уште за кур не го биваше нишанот...
Ако не мрда ништо на лоадинг, треба штом ти се појави она во горниот ќош social club да притиснеш home и да се најавиш со ник, емаил и пасворд, па после esc и ќе почне.

Симињам Релоадед верзија, со Skymonk на letitbit акаунт. Се надевам вреди сите тие гигабајти и потрошено време.

Ако не мрда ништо на лоадинг, треба штом ти се појави она во горниот ќош social club да притиснеш home и да се најавиш со ник, емаил и пасворд, па после esc и ќе почне.

Не се појавува Social club, го симнав цел и го инсталирав, нејќе.

Не е битно, ваљда ќе искочи поасален крак деновиве, не се замарам.

Истиве проблеми ги има на black box? Би чекал долгата инсталација.
Ме фати мерак од муабетиве, плус добро била оптимизирана. Па да ја пробам утре, ако се симне.

Ја симнав BlackBox верзијата, 10 гига е, се инсталира за едно саат-саат ипол. До сега немам проблеми никакви, едноставно некои од cut-scenes се со послаба резолуција. До 3 чаптер сум, играва ветува многу, има одличен гејмплеј, графика невидена, приказаната сеа за сеа ветува, движењата на луѓето се многу реални и така.. А, и најбитното.. премногу добро е оптимизирана.. Никаков лаг немам, играм све на very high..

За оние кои што имаат проблеми бидејќи неможам да ставам линкови од торенти, нa TPB ќе ги побарате Update 1, DLC и crack only торентите. Ќе идете overwrite на се, ќе ја пуштите од launcher-от и ако ви закочи на лоадинг, притиснете Home, направете бесплатен Social Club акаунт, логирајте се и тоа е тоа.

уште никој не заврши ? спојлер, Max is gay.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom