Матурска облека, шминка и фризура

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Ја онака најспорстко што може.. црни патики, сиви панталони, сива кошула и црно спортско сако!

Ја не сум баш по сакоа зашто се осеќам како некој возрасен маж а и не се исплати толку пари за една вечер.
Што мислите за нешто вакво?
00110m.jpg

Многу фина комбинација , искрено.

Патемречено , такво палто да не знае некој кај може да се најде?

Ја не сум баш по сакоа зашто се осеќам како некој возрасен маж а и не се исплати толку пари за една вечер.
Што мислите за нешто вакво?
00110m.jpg

Уникатно и модерно, супер е според мене :)

Јас денеска си купив црн,краток фустан и штикли, кои патем едвај ги најдов со ногава голема... ама важно најдов :tv:

e so be veze neam....vaka da bides oblecen ja bi te skinal na ulica poso popederski ne moze da bide

Of lelee dete zaostanato so vremeto, pogore ima tri komentari na koi kombinacijata im se dopaga, valjda treba sam da zaklucis deka ne te biva.
Aj da bea kozni pantalonive pa da recheshe pederski ama vaka...

Сепак ја се одлучив вака
toosmall.jpg

attachment.php

attachment.php

Овие слики се поставени некоја страна поназад од АМБРОЗИЈА.Ме интересира каде во Скопје може да се најдат вакви комбинации.Многу е ми се свигаат топ се комбинацииве,само оваа вторава без вратоврска поубава би била :):pos:

Сива врска , сиви панталони ( не класични онака у тренд што се сега ) , сив елек бела кошула и бели патики :)

attachment.php

attachment.php

Овие слики се поставени некоја страна поназад од АМБРОЗИЈА.Ме интересира каде во Скопје може да се најдат вакви комбинации.Многу е ми се свигаат топ се комбинацииве,само оваа вторава без вратоврска поубава би била :):pos:
Рамстор - COTON

Што е бре само мажи на темава?
Си купив фустанче од Венеција за апсолвентска али бојата не ми прави ќејф. Бојата е нешто измеѓу крем, кафеава и сива. На едно рамо е. До колена му е должината. На прерамката кај рамото има панделка, а во половината е присобран.
Пред еден месец за свадба за на есен си купив друго фустанче, обично ама многу убаво ми стои. Црно, со каиш на средина. Обично. Најверојатно ќе го облечам првиот ама не сум сигурна.

И ај сеа да прашам нешто. Дали ќе биде океј значи на фустан со беж боја, да разбијам монотонија со сини/тиркизни сандали?

Глеам нешто почнаа да замараат луѓево што ќе облечеш, па што ќе облечеш. Ај у пм нека иде, ќе си облечам марихуанки или тарзанки. Шала на страна, вчера го видов оној од Франција на евровизија што пееше. Многу ми се допадна како беше облечен. Чекам некој да го постира на јутуб неговиот настап, па да видам каде можам да најдам.

И ова би можел да го склопам
images

Глеам нешто почнаа да замараат луѓево што ќе облечеш, па што ќе облечеш. Ај у пм нека иде, ќе си облечам марихуанки или тарзанки. Шала на страна, вчера го видов оној од Франција на евровизија што пееше. Многу ми се допадна како беше облечен. Чекам некој да го постира на јутуб неговиот настап, па да видам каде можам да најдам.

И ова би можел да го склопам
images

Ова ти е ептен добро само кошулата незнам дали би можела со некоја друга боја да се искомбинира :)

Jaс за матурата си се бендисвам каква бев.Не бев многу женчеста туку таман:D
Еве ги фустанчето,шминката и фризурата.

S5004685 - Copy.JPG

S5004692 modified - Copy.jpg

250824_1779365843107_1208243688_1571949_7630233_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom