Матурска облека, шминка и фризура

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Бев јас уште пред да заокружиж го најдов... коа се стигне на крај на улицата се врти десно по еден никаков пат.. и од лево има една црвена баракичка пишува кондураџија.. епа одма тука има патче до куќата ..

иначе има стварно убави ствари и евтино е ... е само проблем.. си видов мн убави панталончиња и лошата работа беше што најмал број им беше 42 од сите... а јас сум накај 36-7-8 ... а да купувам ново па да теснам да кратам не ми иде...

Brat znaci mestoto e kaj sto imam zaokruzeno ili na drugo mesto??
attachment.php

Иди на 24та страна имам јас заокружено(малце погрешно али приближно)

Дај ако знаете предложете некои салони за убавина со специјални матурантски третмани со попуст:smir:

И мене ме интересира ова. Иако веќе се распрашав нешто...
Дадар само шминка за 2.500 ден; шминка, фризура и нокти околу 4.500 ден. во зависност од фризурата нели..
Владо Георгиев шминка за 1.500 ден, а 2.000 ден. со надградба на трепки.
Не се преокупирани со работа, имаат простор.. ама некако ми е неизводливо да фрлам 100 евра само за ебана шминка за една вечер -.-
Предлози?

8pkx.jpg

овде.. значи коа вртиш десно по еден никаков пат... и цепај право се додека не видиш еден кондураџија ( црвена баракичка ) од лева страна.. и коа ке го видиш точно тамо вртиш патчето поред кондураџијата и ке го најдеш

8pkx.jpg

овде.. значи коа вртиш десно по еден никаков пат... и цепај право се додека не видиш еден кондураџија ( црвена баракичка ) од лева страна.. и коа ке го видиш точно тамо вртиш патчето поред кондураџијата и ке го најдеш

FALA ti mnogu brat!!!!:)

Кажете ми на темно љиљаков фустан какви штикли, ташна и накит да носам?
Мислам на боја:)
Сребрено да, меѓутоа сепак мислам дека повеќе би легнало некоја загасита сива боја. Тоа препорачувам пошто јас не сум љубител на светкави бои, и меѓу сребрено и сиво, иако одговараат и двете, а и нема којзнае каква разлика, лично би се одлучила за сивата.
Дај ако знаете предложете некои салони за убавина со специјални матурантски третмани со попуст:smir:
Салон за убавина за матурска вечер не ти треба.
Кој како е облечен и кој како е нашминкан и кој што фризура има, гледаш во првите неколку минути. После сите разиграни, запотени :), тоа ќе ви биде на последно место. Затоа, ако не си навикната на луксуз, одбегни ги тие салони за шминка. За коса, непишано правило е да се иде во салон :) Освен ако не си како тетките од Бонукс рекламата, па да тераш фризирање по дома.
Да лупнеш „мало“ богатство за матурската вечер која ќе ти мине како a blink of an eye, не е потребно.

Дадар само шминка за 2.500 ден; шминка, фризура и нокти околу 4.500 ден. во зависност од фризурата нели..
Не се преокупирани со работа, имаат простор.. ама некако ми е неизводливо да фрлам 100 евра само за ебана шминка за една вечер -.-
Предлози?

ti go prepiracuvam stv vlado mene me smnikase lani ne gi zalam tie 2000 aljadi zaso stv si ja znae rabotata. samo reci mu da ne stedi na pudra zaso ne stava mn pudra.inace e prof do maksimum. mene mi stavease nekoi svetki na dikolte nezz izgledase prekrasno.top e stv mn vredi i stv e kvaliteten

ti go prepiracuvam stv vlado mene me smnikase lani ne gi zalam tie 2000 aljadi zaso stv si ja znae rabotata. samo reci mu da ne stedi na pudra zaso ne stava mn pudra.inace e prof do maksimum. mene mi stavease nekoi svetki na dikolte nezz izgledase prekrasno.top e stv mn vredi i stv e kvaliteten

Тоа ми е познато веќе. :smir:
Проблемот е во фризурата, Владо нема таква понуда.
А би сакала нешто вакво
4690beyonce04.jpg

Не е комлицирана фризура, но сепак се уште не сум се решила каде.

На времето Дадар и Владимир беа најдобри во шминкање, а воедно и шминкери низ градов немаше баш.
Денес секое студио си има свој шминкер и квалитетни производи кои ги користи.
Дадар и Владимир си го наплаќаат со плус 1 илјадарка за името. А шминката ти е иста како во студијата од 500 до 800 денари што наплаќаат.

500 шминка + 800 фризура = 1300
Епа Дадар е 3200 поскап. Ни има златни раце ни нишо. Не дека не го бива за шминка, одличен е, ама претерал. Истото може да се добие и со поефтино. 99% исто

Освен ако не ви е за фалење дека некој од овие ве шминкал. Па ако сакате да сте пуфли идете кај нив :)
Ама 4500 за нешто што го има 10 часа, не вреди. Плус колку само пари имате издавано за фустани, штикли, нокти бла бла. Убаво е да се заштеди 50 евра. :trepka:

Тоа ми е познато веќе. :smir:
Проблемот е во фризурата, Владо нема таква понуда.
А би сакала нешто вакво
4690beyonce04.jpg

Не е комлицирана фризура, но сепак се уште не сум се решила каде.

Мене ми беше ваква косата за матура, оди кај мојот хахахахах :))))

Предлози?

Шо стори вие бе, глупости на кило, 100 евра за шминка, Виена да не живејте ебаго?? :pos:
Оди Битола нашминкај се, ем професионалци ем за 1500 макс. тип топ ќе бидиш. :D

И шминката ќе ти се распадни, освен ако немаш ампула или малку шминка со фиксатор. Биди спремна на жештина и потење.

Шо стори вие бе, глупости на кило, 100 евра за шминка, Виена да не живејте ебаго?? :pos:
Оди Битола нашминкај се, ем професионалци ем за 1500 макс. тип топ ќе бидиш. :D

И шминката ќе ти се распадни, освен ако немаш ампула или малку шминка со фиксатор. Биди спремна на жештина и потење.

Па јас лично не сторив ништо, не ги одредувам јас цените, туку стилистите. До Битола не ми е исплатливо да одам само за да се нашминкам :pos2:
И веќе напоменав дека не планирам да се шминкам за 100 евра, почнав да си купувам шминка за себе од Max Factor и ќе ја викнам другарка ми да ме нашминка, има многу искуство како фотограф.
За фризурата решен проблем, ќе ја ангажирам мојата верна фризерка.
Денес си купив штикли и алки, ми недотасуваат уште соодветни обетки и чантичка.

Па јас лично не сторив ништо, не ги одредувам јас цените, туку стилистите. До Битола не ми е исплатливо да одам само за да се нашминкам :pos2:
И веќе напоменав дека не планирам да се шминкам за 100 евра, почнав да си купувам шминка за себе од Max Factor и ќе ја викнам другарка ми да ме нашминка, има многу искуство како фотограф.
За фризурата решен проблем, ќе ја ангажирам мојата верна фризерка.
Денес си купив штикли и алки, ми недотасуваат уште соодветни обетки и чантичка.

Се шалам па ти, зборот ми беше да не се луксузирате, туку да бидите практични, да ги доверите работите во сигурни раце и најдобро за вас - точно да знаете што сакате за да нема после разочарувања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom