Матурска облека, шминка и фризура

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Каде прават вакви плетенчиња и колку пари е? :bilokojzbor: (не се вадете од памет не прашувам за мене)

Закон. И јас ќе имам дел со плетенки.
Инаку прават во студио "Имиџ" во Кисела Вода, во таа зградата карши средново Борис.
И знам жена што прави профи нигерски плетенки.. вакво нешто :)

Ciara0514.jpg

Абе не такви баш црнечки залепени за главата туку пуштени (као суканици) :)

02.jpg

Сакам како овие првиве само како што веќе кажав мешавина од кремаста и пепеласта боја.
Единствено ми е страв да не ми ги крати нозете. Мајка ми ми вика да немам гајле дека имам долги нозе и нема да има таков ефект, ама пак ми е шубе пошо фустанчето ми е со должина негде 5 сантими над колена и ептен да не изгледам ко деген :pos2:

Дајте некое полу елегантно полу спортско издание за мажјак од 190цм 78кг негдека... :)

Секоја сугестија (по можност со слика) е добредојдена. 10х.

Дајте некое полу елегантно полу спортско издание за мажјак од 190цм 78кг негдека... :)

Секоја сугестија (по можност со слика) е добредојдена. 10х.
Има башка тема за машки матуранти мрш таму:pos2: Поише ќе ти помогнат не за друго.Овде поише сме девојчиња.:smir:

Има башка тема за машки матуранти мрш таму:pos2: Поише ќе ти помогнат не за друго.Овде поише сме девојчиња.:smir:
Ако де, можеби сака женско мислење да чуе.

А, за ВАС девојките- еве еден машки предлог- за сандали- за да не не “марширате ’ од темава
можете да појдете у Софија, наместо у Солун и за само 50 евра да си купите вакви

148lv.jpg

Ако де, можеби сака женско мислење да чуе.

А, за ВАС девојките- еве еден машки предлог- за сандали- за да не не “марширате ’ од темава
можете да појдете у Софија, наместо у Солун и за само 50 евра да си купите вакви

148lv.jpg
Каков Солун каква Софија...Се што купив и се што планирам да купам е од Скопје... Да идам дууууури во Софија по сандали :pos2: кај со тој памет:tapp:

Абе не такви баш црнечки залепени за главата туку пуштени (као суканици) :)

02.jpg

Сакам како овие првиве само како што веќе кажав мешавина од кремаста и пепеласта боја.
Единствено ми е страв да не ми ги крати нозете. Мајка ми ми вика да немам гајле дека имам долги нозе и нема да има таков ефект, ама пак ми е шубе пошо фустанчето ми е со должина негде 5 сантими над колена и ептен да не изгледам ко деген :pos2:
Висока штикла во никој случај не ги крати нозете низок струк фармерки , сукни и балетанки да :)

да али глеаш дека ремчињата се до глуждови :nesum:
Ако де,ако имаш подолги нозе мислам дека ептен убаво ке ти стојат.
погледни ги манекенките и ке видиш дека нозете не им се скратени со вакви сандали,напротив.

Пробај си ги ти и види се-доколку ти се чини дека ти ги кратат нозете-имаш избор:smir:

Абе Искрич, а кога ќе носиш чизми шо праиме? :)
Уживај си, штиклите се преубави и баш на долги нозе ќе те истакнат, поради високата потпeтица. Изгледаат удобно, башка.
Не е мит дека штиклите до глужд не помагаат при издолжување на нозете, но тебе не ти треба тоа кога веќе имаш долги нозе.
Ама зависи.. имам и јас такви слични, црни и не ми ги скратуваат нозете.
Ако ништо, пробај ги на нешто кратко и види дали ќе изледаш ко деген :icon_lol:

Еве пример на моја другарка како и стојат, а има предолги нозе..

28714_390359818807_775748807_3891102_87279_n.jpg

лелееее вие ептен сте забегале со ова матуриве, дај малце контролирајте се, матура е, не сте на избор за мис на светот па толку што се оптеретувате, стварно е смешно :tapp:

Луѓе на златен фустан (темно златно така некако е) каква боја штикли, ташна и накит да носам.

Луѓе на златен фустан (темно златно така некако е) каква боја штикли, ташна и накит да носам.

црна!

79832_ou_l.jpg
61718_ou_l.jpg

64585_ou_l.jpg
64785_ou_l.jpg

Јес да можеш и во крем ама бледа ќе си така. Со златни ќе си како од Шутка. Така да сепак црно е најбоље :)

златно и црно се одлична комбинација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom