Maturanti.com

• Креатор на темата Креатор на темата Syn
  • Време на започнување Време на започнување
Види сега, ти можеш на чело куртон да залепиш, и тоа дефинитивно ќе те направи автентичен, но попаметен неверувам.
Tokmu taka, no likojte koj gi ismevate nemaat nitu kurton nitu nishto, taka da vashiot chin na ismevanje e premnogu retardiran, zato beshe mojata reakcija. Bidejki od koj i da bilo ako se klaj slika mozhi da mu se naogjat mani i da ispadni "Satanska rozhba" ili pak neshto sosem treto, mnogu pobedno od prethodno spomnatata rozhba. :-|

167278.gif

Tokmu taka, no likojte koj gi ismevate nemaat nitu kurton nitu nishto, taka da vashiot chin na ismevanje e premnogu retardiran, zato beshe mojata reakcija. Bidejki od koj i da bilo ako se klaj slika mozhi da mu se naogjat mani i da ispadni "Satanska rozhba" ili pak neshto sosem treto, mnogu pobedno od prethodno spomnatata rozhba. :-|
ГрТ ти е стило брат.

не е прашањето дали се пронашол или не.
прашањето е кој е тастерот на форумов кој му ја покажал сликата на типов што се пронашол ?? Шпиуни се меѓу нама...

Има има шпиуни ... види ги несФатениве одма се регистрирале и нападнаа на темава :D

164199_282468381887673_437026683_n.jpg
да не излези само матурантите се тролани .

И во ЧДА почнавте да бришете мислења? Не сум јас виновен што не сте родени во град па компензирате за комплексите на инфериорност така што етикетирате луѓе како ретардирани. A и да напоменам дека мислењата на селанецот кој почна да навредува сеуште се тука.
Ова како забелешка, нели. :)
%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom