Maturanti.com

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување
Член од
18 април 2013
Мислења
5
Поени од реакции
5
Види сега, ти можеш на чело куртон да залепиш, и тоа дефинитивно ќе те направи автентичен, но попаметен неверувам.
Tokmu taka, no likojte koj gi ismevate nemaat nitu kurton nitu nishto, taka da vashiot chin na ismevanje e premnogu retardiran, zato beshe mojata reakcija. Bidejki od koj i da bilo ako se klaj slika mozhi da mu se naogjat mani i da ispadni "Satanska rozhba" ili pak neshto sosem treto, mnogu pobedno od prethodno spomnatata rozhba. :-|

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Tokmu taka, no likojte koj gi ismevate nemaat nitu kurton nitu nishto, taka da vashiot chin na ismevanje e premnogu retardiran, zato beshe mojata reakcija. Bidejki od koj i da bilo ako se klaj slika mozhi da mu se naogjat mani i da ispadni "Satanska rozhba" ili pak neshto sosem treto, mnogu pobedno od prethodno spomnatata rozhba. :-|
ГрТ ти е стило брат.

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
не е прашањето дали се пронашол или не.
прашањето е кој е тастерот на форумов кој му ја покажал сликата на типов што се пронашол ?? Шпиуни се меѓу нама...
Има има шпиуни ... види ги несФатениве одма се регистрирале и нападнаа на темава :D

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
да не излези само матурантите се тролани .

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Дај бе објаснувајте си се по ПП, нека остане темава за слики и коментирање за нив, а не дали некој има/нема стил и каков му е...

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
И во ЧДА почнавте да бришете мислења? Не сум јас виновен што не сте родени во град па компензирате за комплексите на инфериорност така што етикетирате луѓе како ретардирани. A и да напоменам дека мислењата на селанецот кој почна да навредува сеуште се тука.
Ова како забелешка, нели. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom