Alexander_DGrejt
DGrejt
ај ај ќе ја исфалиме ем оти е нашаДефинитвно најубавата матурантка што ја имам видено до сега![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај ај ќе ја исфалиме ем оти е нашаДефинитвно најубавата матурантка што ја имам видено до сега![]()
Не се по моите стандарди.Колку си грешка само...
Нема да ставам слики, ама се знам со неколку од четврта од хемиско, сите се убави (по сите стандарди).
Фејк фризура, па поубав сум.Добро бе не е секој убав што кур е смешно ова стварно не знамАј ве сфаќам на оние фрикови со пирсови да им се смеете ама на ова да се смеете
како ти кировски да си поубав
![]()
Уф добро, ја немаш братучетка ми.Дечки, иам нов FAP материјалтазе објавен од Фото ЛУНА Кочани
E сеа сигурно го забележавте ступчето на кое се потпираат матурантките. Тоа може да се искористи како ориентир која е висока а која е ниска девојка![]()
Ноп, не ја знам, пиши која е, уствари чек, и тебе треба да те има тукаУф добро, ја немаш братучетка ми.
Си ја видел досега? Ја позна?![]()
Ја сум полуматурант, утре ќе не сликаат нас.Ноп, не ја знам, пиши која е, уствари чек, и тебе треба да те има тука![]()
Ок е тоа ама првата,четвртата и десетата слика?Јас мислам дека брк се бриче.Добро бе не е секој убав што кур е смешно ова стварно не знамАј ве сфаќам на оние фрикови со пирсови да им се смеете ама на ова да се смеете
како ти кировски да си поубав
![]()
Ок е тоа ама првата,четвртата и десетата слика?Јас мислам дека брк се бриче.
Крај краева, како ќе реши човек да се облака, каков стил ќе си фура, тоа е негов проблем. Ако сака цели уши да ги продупчи - пак негов проблем. Ако сака едната страна да ја избричи - пак негов проблем - тие си одлучиле така. Навистина е тенка границата меѓу шегување и исмејување, а вие го правите второто. Не се сите совршени, сите имаат недостатоци. Средношколци се мајката, нормално дека сакаат да се издвојат, да дупчат уши, да се облекуваат чудно... демек вие во средно сте немале утки или криза во идентитет.![]()