А бе ај разбирам некои пози од типот на Роџер Брадрс или ко една типка не знам дали ја ставивте тука, што е со мобилен некаков сликана - тоа е стварно... без коментар. За позите да се смее човек или за оние песничките - ок.
Ама да ги коментирате луѓето заради тоа што имале чудна фризура или не се толку атрактивни за очи или имале пирсови - тоа не е во ред,
Крај краева, како ќе реши човек да се облака, каков стил ќе си фура, тоа е негов проблем. Ако сака цели уши да ги продупчи - пак негов проблем. Ако сака едната страна да ја избричи - пак негов проблем - тие си одлучиле така. Навистина е тенка границата меѓу шегување и исмејување, а вие го правите второто. Не се сите совршени, сите имаат недостатоци. Средношколци се мајката, нормално дека сакаат да се издвојат, да дупчат уши, да се облекуваат чудно... демек вие во средно сте немале утки или криза во идентитет.
Па речете дека се правам Мајка Тереза, ич не ми е гајле. Пристапот уопште не ви е во ред. И да, знам дека ова е Чек Дис Аут, ама сепак треба да има граници на реметот. Не сум јас по ремет, никогаш не сум била, ама ова не ми личи веќе на ремет.
П.С. А машките ги ставате девојчињава на форумов, како известување дека не се више малолетни, па да ги бркате, без да ве гони закон?
(ете не сум скрос оф-топик и сериозна.
)