Maturanti.com

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.963
Колку си грешка само...:D
Нема да ставам слики, ама се знам со неколку од четврта од хемиско, сите се убави (по сите стандарди :D).
Не се по моите стандарди.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Добро бе не е секој убав што кур е смешно ова стварно не знам:confused: Ај ве сфаќам на оние фрикови со пирсови да им се смеете ама на ова да се смеете :facepalm: како ти кировски да си поубав:facepalm:
Фејк фризура, па поубав сум. :P

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе ај разбирам некои пози од типот на Роџер Брадрс или ко една типка не знам дали ја ставивте тука, што е со мобилен некаков сликана - тоа е стварно... без коментар. За позите да се смее човек или за оние песничките - ок.
Ама да ги коментирате луѓето заради тоа што имале чудна фризура или не се толку атрактивни за очи или имале пирсови - тоа не е во ред,
Крај краева, како ќе реши човек да се облака, каков стил ќе си фура, тоа е негов проблем. Ако сака цели уши да ги продупчи - пак негов проблем. Ако сака едната страна да ја избричи - пак негов проблем - тие си одлучиле така. Навистина е тенка границата меѓу шегување и исмејување, а вие го правите второто. Не се сите совршени, сите имаат недостатоци. Средношколци се мајката, нормално дека сакаат да се издвојат, да дупчат уши, да се облекуваат чудно... демек вие во средно сте немале утки или криза во идентитет.;)
Па речете дека се правам Мајка Тереза, ич не ми е гајле. Пристапот уопште не ви е во ред. И да, знам дека ова е Чек Дис Аут, ама сепак треба да има граници на реметот. Не сум јас по ремет, никогаш не сум била, ама ова не ми личи веќе на ремет.

П.С. А машките ги ставате девојчињава на форумов, како известување дека не се више малолетни, па да ги бркате, без да ве гони закон? :icon_mrgr::icon_mrgr: (ете не сум скрос оф-топик и сериозна.:) )

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.963
Дечки, иам нов FAP материјал :) тазе објавен од Фото ЛУНА Кочани :)

E сеа сигурно го забележавте ступчето на кое се потпираат матурантките. Тоа може да се искористи како ориентир која е висока а која е ниска девојка :)

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Дечки, иам нов FAP материјал :) тазе објавен од Фото ЛУНА Кочани :)
E сеа сигурно го забележавте ступчето на кое се потпираат матурантките. Тоа може да се искористи како ориентир која е висока а која е ниска девојка :)
Уф добро, ја немаш братучетка ми. :D
Си ја видел досега? Ја позна? :D

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Мислам дека не е човечки да се сеирите на деца со здравствени проблеми. Стварно не е.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Добро бе не е секој убав што кур е смешно ова стварно не знам:confused: Ај ве сфаќам на оние фрикови со пирсови да им се смеете ама на ова да се смеете :facepalm: како ти кировски да си поубав:facepalm:
Ок е тоа ама првата,четвртата и десетата слика?Јас мислам дека брк се бриче.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Крај краева, како ќе реши човек да се облака, каков стил ќе си фура, тоа е негов проблем. Ако сака цели уши да ги продупчи - пак негов проблем. Ако сака едната страна да ја избричи - пак негов проблем - тие си одлучиле така. Навистина е тенка границата меѓу шегување и исмејување, а вие го правите второто. Не се сите совршени, сите имаат недостатоци. Средношколци се мајката, нормално дека сакаат да се издвојат, да дупчат уши, да се облекуваат чудно... демек вие во средно сте немале утки или криза во идентитет.;)
Ааа, да ми извиниш. На 18/19 години треба да очекуваш некој колку толку да е созреан. Ама некој ко ќе се слика вака и ти да ми пишуваш дека ова не било за сеир? ЕПА НЕ! Ќе го реметам до миљон и назад. Да не му ставиле пиштол на чело со наредба да си ја ишиша едната половина од главата, а другата да ја офарба црвена? Don't think so. Затоа - ќе јаде ремет.

Исто и овој, овој, оваа, оваа итн...

Kajgana Shop

На врв Bottom