Матурант за градоначалник ?!

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Уат? За што извини, да сум поарна?! Не туку сери на форум, кога не го знаеш ти се молам...

Поентата ми беше секој има свое право да прави што сака. Демократија е нели?? Ја би го гласал само што не сум во Карпош, може е глупак и кје има 20 гласа али ни другите не се ништо поарни....

Таа не се кандидира за градоначалник. Овој се кандидира. Тапетар без искуство за градоначалник?

LONG LIVE MACEDONIA!

Ако собере потписи нека си се кандидира на крај и крајава ќе пукаме сеир...

So samoto toa sto saka da se kandidira pokazal deka e vinkla, i deka ne mu e mestoto tamu kaj sto pretendira da bide.

Ama ja go podrzuem be. Go Pancir go, go............ go, go, go....go................go....... .gooooooo.....:vozbud::vozbud::vozbud:

Тешко него...
Уште нема ни средно, а ќе се кандидирал за претседател:pos2:
Сигурно си има направено некоја своја фикс идеја.Си рекол, глеј бе градоначалнициве се отепаа крадење, дај и јас да чепнам нешто.Плус и ми требаа пари за нов скутер.Ќе ме има на ТВ, ќе се сликам до женски, а може и ќе шетнам негде настрана.За грев:)

:shok::shok::shok: Овој е од кај мене од школо... Од стручните паралелки- дрвопреработувачи, ролетар, тапетар, како и да ги викаат... Инаку учам во Георги Димитров... Типов е малце нетокму, не би можела да кажам што му е, ама не е во ред... Го викаат Панцир:pos2:Ако ова не е шала, тогаш е трагикомедија... Знаевме сите дека е неарен со мозокот, ама до волку бе... :nesum: Него не би му дала да води сметка ни за чоколадни бомбици, а не па за цела општина... Да не правам муабет дека не знае да сврзе ни проста реченица.

Ејј па штом је "НЕТОКМУ" го исполнува главниот услов за кандидатура и евентуален избор за Градоначалник... другите(помали) услови и не се битни кога го исполнува овој :pos2::pos2:

...marriedforthetones ја снема....

Фаца е овој, можам да го замислам на плакат. Него богат е нешто, или...?
И не ми е јасно, зашто некој што не го знае(зашто викате дека не бил као што треба) не би го гласал кога во америка ги имало многу како него...?

Поентата ми беше секој има свое право да прави што сака. Демократија е нели?? Ја би го гласал само што не сум во Карпош, може е глупак и кје има 20 гласа али ни другите не се ништо поарни....
Не, „секој има право да прави што сака“ е дебилоанархија.
И не ми е јасно, зашто некој што не го знае(зашто викате дека не бил као што треба) не би го гласал кога во америка ги имало многу како него...?
...is the word...
А и ова нешто многу не ми се верува.

...marriedforthetones ја снема....

Фаца е овој, можам да го замислам на плакат. Него богат е нешто, или...?
За што да ме има, да ме нема? Ја кажав само вистината. Има шест пати поинтелектуални деца од овој, сто пати пообразовани, поелоквентни, како и квалитетни, а не се пријавуваат за градоначалник. Шо демек ти го знаеш? И од кај ми имаш мсн?

Тешко него...
Уште нема ни средно, а ќе се кандидирал за претседател:pos2:
Сигурно си има направено некоја своја фикс идеја.Си рекол, глеј бе градоначалнициве се отепаа крадење, дај и јас да чепнам нешто.Плус и ми требаа пари за нов скутер.Ќе ме има на ТВ, ќе се сликам до женски, а може и ќе шетнам негде настрана.За грев:)
Б.Ц дипломиран електро инжинер,Грујо дипломиран економист,Киро Правник-што арно видовме од нив?Остај те го човекот нека си ја проба среќата!Ретард бил-голема работа!Трифунчо(метросексуалецот:pos2:)подобар е?Или Љубчо кој гол трчаше низ болници?Јас викам треба да се гласа за човеков-јес да е будала ама барем ќе стимулираме млади кадри:pos2:

Детето е за сеир, ама и не толку многу ако се земе предвид дека децата се огледало на возрасните. Ако со некадарници на политички функции општеството испратило порака дека да се занимаваш со политика е пи.кин дим, тогаш на чија сметка треба да се пише сеирот?
Да не беше жално, ќе беше за смеа.

Овој изгледа бајаги го тепале у школо...рано му е за вакви испади...:tapp:

Дарко Балаловски е матурант кој се разликува од своите врсници бидејќи е цврсто решен да се кандидира за градоначалник на скопски Карпош.
Куриозитет кај нас, но не и за САД каде најмалку 20-тина градоначалници се на негова возраст. Собира 350 потписи и ќе истрча како независен кандидат. Партиски не сака да се врзува.

„Јас не одам за пари, одам за да направам нешто поубаво. Сум едноставно револтиран од работава на градоначалнициве и сакам нешто да се промени за да одиме понапред, да влеземе во ЕУ“, вели Балаловски

Со митинзи по европски терк во Карпош планира да ги освои гласовите на избирачите и од Карпош, како што вели, да направи елитна општина.

Ja bi glasal ya covekov,edino sto ne sum od Karpos :toe:
treba novi faci,a ne vise istive starci koi ja tupat 20 god

mislenje??
леле, кај мене у школо учи овој. многу е одлепен, секакви глупости прави во школо, дефинитивно нема да гласам за него..он ќе ме водел у ЕУ, меѓу часови професори гази со тоа колата и гол им влага на совет а тука паметен се прави ц ц ц

Може дечково не е баш способен за тоа али идејата ми се свиѓа. Дете да се кандидира за градоначалник. Епа луѓе од Карпош кои не се задоволни со работата на сегашниот ви градоначалник - Гласајте за детево за да кажете на сегашниот градоначалник дека не сте задоволни од него и со тоа му ја омалуважувате работата која ја вршел до сега симнувајќи ја до граница на способностите кои може да ги има едно дете. А плус тоа може да биде и поттик за другите да работат повеќе. Сигурно нема да победи но колку повеќе гласови има толку поголема порака ке прати.

„Јас не одам за пари, одам за да направам нешто поубаво. Сум едноставно револтиран од работава на градоначалнициве и сакам нешто да се промени за да одиме понапред, да влеземе во ЕУ“, вели Балаловски

абе ајде иди таму у градинка децата лажи ги и раскажувај им вакви приказни дека не си бил ради пари туку дека сакаш да не однесеш во еу :nenene:... а за да бидеш градоначалник немаше некаква старосна граница?

:oftopic: а кој беа условите за прецедател да се кандидираш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom