Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти ли си на педагошки или правен и затоа се буниш гледај ја реалноста малку подобро, нели е точно тоа што го кажав дека на правен е со заокружување, кажи ако е лага?
Ако се толку способни нашите педагози нашите деца ќе беа сите научници, значи ќе беа експерти на своите области, а не на десет години по едно паметно дете излегува, а после и тоа умира.
А и нашите драги и способни правници што ни ја направија многу
праведна државава.
Јас или сум матурантка, или сум матурантка. Кога сме кај подобра визија на реалната слика, дефинитивно треба да престанат на Педагошки да одат лембеци, кои не можат да влезат никаде. Треба да се дигне рејтингот на тој факултет, затоа што тоа е за општо добро на нашите деца. Не, на десет години не излегува по едно паметно дете, туку на десет години влегува во школо еден паметен педагог и професор. А за на Правен, што ако е се` со заокружување? Треба да знаеш за да заокружиш. И не само на Правен, и на други факултети се прават тестирањата така, за полесно компјутеризирано прегледување. Не е проблемот во заокружувањето, туку во тоа што на Правен има студенти кои во пракса не виделе молба, жалба... Тоа не мислиш дека е малце пострашно од заокружувањето?Ти ли си на педагошки или правен и затоа се буниш гледај ја реалноста малку подобро, нели е точно тоа што го кажав дека на правен е со заокружување, кажи ако е лага?
Ако се толку способни нашите педагози нашите деца ќе беа сите научници, значи ќе беа експерти на своите области, а не на десет години по едно паметно дете излегува, а после и тоа умира.
А и нашите драги и способни правници што ни ја направија многу праведна државава.
На кои факултети каде што приоритет е математиката(техничките факултети) тестовите се со заокружување, кажи ми ти кои се тие факултети, еве јас незнам?(освен Правен)
Колку што знам јас децата до 6 години одат во градинка, а во градинка исто така се педагози.
Чекај бе :сијаличка:. „Во Америка има многу како него“ значи „во Америка има градоначалници пубертетлии“ или „во Америка има многу деца што се занесуваат како него“?

Оф топик...Љубчо за градоначалник на Скопје од ВМРО-НП...:pos2:

Знаев дека не е со сите,фала на инфото.Згора на тоа дрводелец. :pop::shok::shok::shok: Овој е од кај мене од школо... Од стручните паралелки- дрвопреработувачи, ролетар, тапетар, како и да ги викаат... Инаку учам во Георги Димитров... Типов е малце нетокму, не би можела да кажам што му е, ама не е во ред... Го викаат Панцир:pos2:Ако ова не е шала, тогаш е трагикомедија... Знаевме сите дека е неарен со мозокот, ама до волку бе... :nesum: Него не би му дала да води сметка ни за чоколадни бомбици, а не па за цела општина... Да не правам муабет дека не знае да сврзе ни проста реченица.
Замоли некој во поблиската околина, да ти ги покаже и факултетите каде предност немаат математика и информатика. Хм, не не се педагози. Не е педагог некој што како прво секој ден си пие кафе и те остава тебе во кабинет да запишуваш ,,добри" и ,,лоши"... Не ми кажуј колку се педагози, ќе помислам дека си ја имал привилегијата како мал да те чуваат баба и дедо.На кои факултети каде што приоритет е математиката(техничките факултети) тестовите се со заокружување, кажи ми ти кои се тие факултети, еве јас незнам?(освен Правен)
Колку што знам јас децата до 6 години одат во градинка, а во градинка исто така се педагози.
Ај .. само да посочам ... Дали некој од вас го видел билбордот WELCOME IN MACEDONIA што го има на секои 15метра низ карпош ? enjoU your stay here.
Ја као жител на карпош бев крајно попизден и отидов до општина каде што ги измерив сите бараки од прва до последна и никој незнаеше да ми каже што како .. дури и кај т.н градоначелник ме праќаа ... а и ме учеа дека Енџој со кратко у се пишува ... Радо би гласал за овој ако бар малку припазува на општината...