Матурант за градоначалник ?!

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Добар си е добар,можда стварно има визија за Карпош,ќе видите после 4 год,што ќе направи од Карпош-Монмартр ла Франсе :tv:

Па лигушот и кампањи по европски терк ќе правел.
Сигурно е некое разгалено детиште на некој транзиционен богаташ кое има се шо ќе посака....па му текнало ете и градоначалник да си стане.....ебате демократија

Хахахаха добар е малиов :) Има потенцијал... Ке го биде... :nesum::tapp::kesa:

Абе му текнало да се кандитира. Добро. Ама не е се така црно и бело како што мисли тој. Еве еден пример кај мене тука позади зградава се гради нова ама сите бевме против одма се собраа станари од околинава поплаки кај аларова и слично. Коа тој ќе треба да се справува со такви проблеми да иде на свеченост за пуштање на нешто во работа ова она состаноци. Пак за 18 години мислам тешко ќе му иде тоа. Па некој одма ќе спомне Америка имало над 20 такви шо се 18. Па коа ги прочитав местата на кои се не прочитав кварт Њурок, Лас Вегас и слично туку од некои гратчиња што таму они ги сметаат и за села.

.........................ќе спомне Америка имало над 20 такви шо се 18. Па коа ги прочитав местата на кои се не прочитав кварт Њурок, Лас Вегас и слично туку од некои гратчиња што таму они ги сметаат и за села.

pa skopje???? pa toa "opstina" Karpos kaj gi esapis??????

Не би гласал за него, иако досега не е партиски "обработан", што е позитивна страна на ситуацијата, сепак му треба уште некоја година млеко пиење, барем факултетот да го заврши.

Па лигушот и кампањи по европски терк ќе правел.
Сигурно е некое разгалено детиште на некој транзиционен богаташ кое има се шо ќе посака....па му текнало ете и градоначалник да си стане.....ебате демократија

ova mu doagja ko izliv ljubomora, ili?...:pos2:
kako ne ja vide pojavata na intervjuto.. mali nije odavde. a i losho go udril pubertet.. :)

ova mu doagja ko izliv ljubomora, ili?...:pos2:
kako ne ja vide pojavata na intervjuto.. mali nije odavde. a i losho go udril pubertet.. :)
Излив на љубомора....:pos2:
Ме зачуди само од каде на 18 годишен копиљ пари за кампањи по европски терк.Тоа е се!!

Овој нема ни факултетско образование. Добро ај, да занемариме тоа, иако не е за занемарување. Што средно има позади него?
Се кладам дека од лепење плакати за избори поголемо искуство нема.

Учи кај мене во Георги во дрводелскиот отсек.. Само се шлае по ходници, нон стоп е пред бркање... И сака да иде на два факултети како што изјавил на а1. Не знам со кој памет го направил ова...

А што е тешко да се завршат два факултети? Мислите дека тоа е некоја голема философија, ќе одам на правен и на педагошки и ќе ги завршам двата за две години, на правен со заокружување (а,б,в), а на педагошки како за на педагошки и оп еве ти два факултета.

А што е тешко да се завршат два факултети? Мислите дека тоа е некоја голема философија, ќе одам на правен и на педагошки и ќе ги завршам двата за две години, на правен со заокружување (а,б,в), а на педагошки како за на педагошки и оп еве ти два факултета.

Хмм, добро, ако така викаш друже така нека биде.

Само не знам многу луѓе тука што ја донеле таа одлука и ги завршиле. На зборови сите сме јаки.

И зошто толку се чудите дека имал премногу пари, со ситна пара може да си направиш кампања. Еве на пример како: претходниве два месеци сам си спремал некоја програма дома, ја направил на компјутер како презентација, дома ќе си испечати флаерчиња, со проектор на ѕидот на некоја зграда со пуштено Cd ќе кажува каква му е програмата и два-три пати ќе излезе на телевизија и тоа за без пари, бидејќи знаете какви се телевизиите се што е ново и глупаво го експонираат бесплатно и ете ти како ќе ја сработи програмата за ситна пара.

Хмм, добро, ако така викаш друже така нека биде.

Само не знам многу луѓе тука што ја донеле таа одлука и ги завршиле. На зборови сите сме јаки.

Не се фалам на зборови, тоа е на дело.

:oftopic:Баш заради таквите како тебе, што го потценуваат Педагошки, денес ние, а утре и нашите деца ќе бидат во рацете на никакви педагози, односно камен дрво и фантазија наставници и професори, воспитувани во комунизмот, што не знаат да направат два реда муабет со ученикот.Види- невиди, на Педагошки као демек се собира уличниот шут? И готово тебе те видов, шес факултети можеш ти да завршиш, можеби во следниот живот... Он топик: Овој уште е на мисла да биде родоначалник? :uvo::pos2:Бре, еднаш сакаше да ме залапа пред хемија, да знаев дека ќе дое на функција ќе му дадев мајку му:pos2:(Шала).*

И зошто толку се чудите дека имал премногу пари, со ситна пара може да си направиш кампања. Еве на пример како: претходниве два месеци сам си спремал некоја програма дома, ја направил на компјутер како презентација, дома ќе си испечати флаерчиња, со проектор на ѕидот на некоја зграда со пуштено Cd ќе кажува каква му е програмата и два-три пати ќе излезе на телевизија и тоа за без пари, бидејќи знаете какви се телевизиите се што е ново и глупаво го експонираат бесплатно и ете ти како ќе ја сработи програмата за ситна пара.

Да да, се тоа така лесно ќе го изведе. Послушај го неколку пати на телевизија или некаде ќе ти стане се јасно. Или пак, дојди еден ден во Георги, во педагошка и прашај ги за поведението на нашиот иден и мил градоначалник.

Не се фалам на зборови, тоа е на дело.

Чие дело? Збориме сега за кандидатот за градоначалник..

Он топик: Овој уште е на мисла да биде родоначалник? :uvo::pos2:Бре, еднаш сакаше да ме залапа пред хемија, да знаев дека ќе дое на функција ќе му дадев мајку му:pos2:(Шала).*

Хахаха, за ова не сум знаела, ама не ме чуди... Со него се е можно..Веќе сите го научија. Ќе почне да им вади таму пенкала-пиштоли и ќе дојде на функција :pos2::pos2::pos2: (како што тоа го правеше по ходници)

Јас кажував за мене, а за тоа за градоначалник кажав како може да се изведе со помалку пари, а и тој не се надева дека ќе победи односно сака да се подбива со кандидатите, зошто знаеш како е ќе ти се подбиваат ама секогаш победува оној што ние никогаш не очекуваме
А и не го бранам дечкото не го ни познавам ама ако нека се испроба и нека ја види реалноста.

:oftopic:Баш заради таквите како тебе, што го потценуваат Педагошки, денес ние, а утре и нашите деца ќе бидат во рацете на никакви педагози, односно камен дрво и фантазија наставници и професори, воспитувани во комунизмот, што не знаат да направат два реда муабет со ученикот.Види- невиди, на Педагошки као демек се собира уличниот шут? И готово тебе те видов, шес факултети можеш ти да завршиш, можеби во следниот живот... Он топик: Овој уште е на мисла да биде родоначалник? :uvo::pos2:Бре, еднаш сакаше да ме залапа пред хемија, да знаев дека ќе дое на функција ќе му дадев мајку му:pos2:(Шала).*

Ти ли си на педагошки или правен и затоа се буниш гледај ја реалноста малку подобро, нели е точно тоа што го кажав дека на правен е со заокружување, кажи ако е лага?
Ако се толку способни нашите педагози нашите деца ќе беа сите научници, значи ќе беа експерти на своите области, а не на десет години по едно паметно дете излегува, а после и тоа умира.
А и нашите драги и способни правници што ни ја направија многу праведна државава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom