Матурант за градоначалник ?!

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Реплика и за двајцата: детето уште не знае да збори.

А може во кандидатурата се кријат и некои болни амбиции на неговите родители, кој знае... Овој нема раководено со цицка до сега, а сака да раководи со општина. Да беше бар 25-30 години, да имаше јасни ставови и какви-такви дела зад него, јас прв би поддржал млад кандидат. Ама човече, овој е за сеир :)

ОК се слагам у целост со твојот пост,али треба да се свати нешто и од овој сеир,да се пробуди младинава и конечно да ги земе работиве у свои раце.
Со закржлавени комуњарски навики и стереотипи ми е преку таквото више,треба да стапи на сцена младината и новите идеи

„Јас не одам за пари, одам за да направам нешто поубаво. Сум едноставно револтиран од работава на градоначалнициве и сакам нешто да се промени за да одиме понапред, да влеземе во ЕУ“, вели Балаловски

:pos: :pos: :pos:
Ова, само за општина Карпош, или за цела Македонија планира он да среди работа? :pos:

копиљ глуп.
yup :helou:

Некој еднаш рече..Деца не си играјте со државава....:wink:
Далеку од тоа дека сум против тоа млади и способни луге да се на одредени места во државава.. ама да не претеруваме.

На крај краева од кај му пари на детево за кампања???

Абе чие е детево, ако е на некој чорбаџија може овие од карпош ќе го изгласаат, демек од видна фамилија е.:tapp:

Овој нема ни факултетско образование. Добро ај, да занемариме тоа, иако не е за занемарување. Што средно има позади него?
Се кладам дека од лепење плакати за избори поголемо искуство нема.

Овој нема ни факултетско образование.

Најмалку битно во случајов. Детево нема животно искуство, камо ли нешто повеќе!
На прво влагање во канцеларија (потенцијално, невозможно, теоретско во муабетов) ќе се помоча од возбуда!

Овој нема ни факултетско образование. Добро ај, да занемариме тоа, иако не е за занематување. Што средно има позади него?
:pos2::pos:
епа не има работено у собрание

Да беше бар 25-30 години, да имаше јасни ставови и какви-такви дела зад него, јас прв би поддржал млад кандидат.

Еве јас ќе се кандидирам,гласајте ме:)
Децава навистина се преокупирани со политика.Уште незнае газот да го избрише,а не буџет да распределува или да решава локални проблеми,комунални и инфраструктурни проблеми,кавга со Комунална Хигиена,распрдашени вработени кој ќе го изедат на првиот работен ден.Без летање,искуство е потребно за таква позиција.
Впрочем Карпош одсекогаш била најуспешната општина во Скопје,поради одличните градоначалници,може среќата ќе ги посака по трет пат да им се погоди вистински човек на вистинско место.

darko-balabovski.jpg

Се уфилмало детево.
Кој би го изгласал освен комшиите и пријателите, а и знак прашалник дали и тие ќе го изгласаат!
Зар има некој кој би ја оставил општината во рацете на 18годишник? Тој нема ни образование ни факултет, ни ги знае правилата, ни искуство ... може само да се филма и фали дека се кандидирал за градоначалник.
А и тоа е целта, фалењето!!!
:shok::shok::shok: Овој е од кај мене од школо... Од стручните паралелки- дрвопреработувачи, ролетар, тапетар, како и да ги викаат... Инаку учам во Георги Димитров... Типов е малце нетокму, не би можела да кажам што му е, ама не е во ред... Го викаат Панцир:pos2:Ако ова не е шала, тогаш е трагикомедија... Знаевме сите дека е неарен со мозокот, ама до волку бе... :nesum: Него не би му дала да води сметка ни за чоколадни бомбици, а не па за цела општина... Да не правам муабет дека не знае да сврзе ни проста реченица.

Овој нема ни факултетско образование. Добро ај, да занемариме тоа, иако не е за занематување. Што средно има позади него?
Далеку отиде. Ни средно нема, матурант е нели? :)
Добро бе, овој го користи умот барем малку, или го удрило нешто по глава па ќе се канд...што!?

глупости, ова е на некој потсмев на политичарите и на кандидатите за градоначалник, демек нема никој паметен и еден матурант сега ќе соли памет
колку и да е паметно детево (ако е), сепак за такви функции потребно е искуство, образование и минимум 30 год

:shok::shok::shok: Овој е од кај мене од школо... Од стручните паралелки- дрвопреработувачи, ролетар, тапетар, како и да ги викаат... Инаку учам во Георги Димитров... Типов е малце нетокму, не би можела да кажам што му е, ама не е во ред... Го викаат Панцир:pos2:Ако ова не е шала, тогаш е трагикомедија... Знаевме сите дека е неарен со мозокот, ама до волку бе... :nesum: Него не би му дала да води сметка ни за чоколадни бомбици, а не па за цела општина... Да не правам муабет дека не знае да сврзе ни проста реченица.

А што демек ти поарна си???
Секој има свое право...

А што демек ти поарна си???
Секој има свое право...

Таа не се кандидира за градоначалник. Овој се кандидира. Тапетар без искуство за градоначалник?

LONG LIVE MACEDONIA!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom