Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имам едно прашање . Дали го земаат за точен одговорот ако претходно имаш чкртнато ( во полината за потполнување се разбира) и дали исто така се валидни одговорите како овај на пример , со кого е споредуван Григор Прличен и да одговориш само - Со Хомер а не да пишуваш поетот е споредуван со Хомер .
Енклитика 100%..
Инаку true blue, сигурно е ова директен? Не е можно да не можам грешка да си најдам досега од прашањава.![]()
да, ги даваат поените и во двата случаи
Иначе и јас предлошки го заокружив. А тоа од последниот текст, тоа со модата која земја била водечка или така нешто.. Што пишавте Римската Империја или Франција?
Не се потпишав на та тетратката на почетокот, ама на крајот во она кај професорот со имиња и презимиња, се потпишав кај број 3 пошто тој број бев.. ќе знат дека моја е или одново ќе треба да полагам? иначе професорот беше топ, сам ни рече да си извадиме ливчиња и есејот да го препишиме. Зеде на нет бараше од кој век е Дон Кихот.. хаха ѕвер![]()
Ја прво пишав Римска Имеприја, па шкртнав и пишав Франција.
Иначе, директен предмет беше тоа. пошто предметот беше „некакви гласови“...тоа со собата беше прилошка определба за место.
А што ви кажаа, ако шкртаме кај тие со дополнување се признаваат или не?
Нема врска име презиме, и така си под шифра. Кога ќе прегледуваат оценувачите, не прегледуваат име и презиме туку шифра.![]()
И јас исто.Прво Рим па шкртнав и пишав Франција.
А тие глупостите со редување нешто што беа како ги одговоривте? Не се сеќавам ни на прашањата. Има на 6та или 7ма страна, граматика на одговарање што беа од 4 до 11 прашање.. Последните 2-3 беа збор да издвоиш од реченица дадена од нив. Кои зборови ги извадивте?
Јас Римска Империја напишав...е и тоа ако ми е грешка...значиииииИначе и јас предлошки го заокружив. А тоа од последниот текст, тоа со модата која земја била водечка или така нешто.. Што пишавте Римската Империја или Франција?