Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Што беше бе ова за небиднина точното, својство или зачеток? Или третото, не памтам кое беше?

Не ве чтам веќе на темава, според вашиве одговори се имам промашено, јебеш ме. Што биде биде.

имам едно прашање . Дали го земаат за точен одговорот ако претходно имаш чкртнато ( во полината за потполнување се разбира) и дали исто така се валидни одговорите како овај на пример , со кого е споредуван Григор Прличен и да одговориш само - Со Хомер а не да пишуваш поетот е споредуван со Хомер .

да, ги даваат поените и во двата случаи

Да им го ебам клучот или како се вика тоа со боењето таму! Цел саат боев кругчиња у пм. И ако си згрешил отиде поенот. Мислам оти не направив грешка, ама стварно преглупо е, се укочив.

Иначе и јас предлошки го заокружив. А тоа од последниот текст, тоа со модата која земја била водечка или така нешто.. Што пишавте Римската Империја или Франција?

Иначе и јас предлошки го заокружив. А тоа од последниот текст, тоа со модата која земја била водечка или така нешто.. Што пишавте Римската Империја или Франција?

Ја прво пишав Римска Имеприја, па шкртнав и пишав Франција.

Иначе, директен предмет беше тоа. пошто предметот беше „некакви гласови“...тоа со собата беше прилошка определба за место.

А што ви кажаа, ако шкртаме кај тие со дополнување се признаваат или не?

Не се потпишав на та тетратката на почетокот, ама на крајот во она кај професорот со имиња и презимиња, се потпишав кај број 3 пошто тој број бев.. ќе знат дека моја е или одново ќе треба да полагам? иначе професорот беше топ, сам ни рече да си извадиме ливчиња и есејот да го препишиме. Зеде на нет бараше од кој век е Дон Кихот.. хаха ѕвер :vozbud:

Нема врска име презиме, и така си под шифра. Кога ќе прегледуваат оценувачите, не прегледуваат име и презиме туку шифра. :)

И од тоа што беа шпекулациите што ќе се падне....никедна не се погоди. Ама баш ни една :D
Така да, и одгодина да не се лажат дека може некое прашање да се открие. Синоќа мајтап си играа со нас.
Јас па будала го учам Кочо рацин (демек сигурно ќе се падне)...боже, боже :tapp:

Ја прво пишав Римска Имеприја, па шкртнав и пишав Франција.

Иначе, директен предмет беше тоа. пошто предметот беше „некакви гласови“...тоа со собата беше прилошка определба за место.

А што ви кажаа, ако шкртаме кај тие со дополнување се признаваат или не?

Нема врска име презиме, и така си под шифра. Кога ќе прегледуваат оценувачите, не прегледуваат име и презиме туку шифра. :)

И јас исто. :D Прво Рим па шкртнав и пишав Франција.

А тие глупостите со редување нешто што беа како ги одговоривте? Не се сеќавам ни на прашањата. Има на 6та или 7ма страна, граматика на одговарање што беа од 4 до 11 прашање.. Последните 2-3 беа збор да издвоиш од реченица дадена од нив. Кои зборови ги извадивте?

И јас исто. :D Прво Рим па шкртнав и пишав Франција.

А тие глупостите со редување нешто што беа како ги одговоривте? Не се сеќавам ни на прашањата. Има на 6та или 7ма страна, граматика на одговарање што беа од 4 до 11 прашање.. Последните 2-3 беа збор да издвоиш од реченица дадена од нив. Кои зборови ги извадивте?

Едното беше каде р е самоглска=црвениот. За другото не ми текнува.

Ј
Јас Римска Империја напишав...е и тоа ако ми е грешка...значиииии :sneaky:

едниствено самиот од себе не сум задоволен од есеојт што си го пишував.:cautious: дома 100 пати поубаво го напишав и сеа ми е мака ама готово. што било поминало
инаку се прснавме од препишување. па се надевам на поубаво...ќе вииме

за тие шо прашува дали че му бида одземени сите поени доколку има под 350 збора мислам дека нема секоја година има направено долна граница годинава незнам колку е можи да е 310-320-330 незнам. е ако имате под незе е тогаш 0 добивате

Решив повеќе од очекуваното т.е се надевав на потешко.Како што рачунав сигурни би требало да имам 70 мислам иако се решив.Ќе видиме колку ме сакала среќата.И ми се падна професор што не дава да се препишува.Во другите класови се здробиле од препишување кај нас едва едвај 2-3 прашања.Башка и 2-3 бода ми извади прирачникот што некој го имаше ставено во вецето.И место небиднина да беше некоја друга 80 бода најмалце ќе имав.
И резултати кога?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom