Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Едната тема ќе била: Влијанието на домашните животни. Предности и слабости.
Знам дека се чини многу глупа али така ми кажа еден од спремачите на матурата па сеа ако сакате верувајте ако не не мора.. Ве советувам да си напишете составче онака некое сеа.. Со лесно

:pos:

Ова е да се мрдниш од умот. После испитот или ќе се смеам или ќе се мрднам уште толку.

Чекајте Годо да дојде прво, немој да се бесите

ДЕЧКИИИ ТРЕБА ЛИ ДА СЕ СПИЕ ? ОФФ УШТЕ МАЛЦЕ И ЕДВАЈ ЧЕКАМ !

Ако оди некој на факс, сваќам да се замара, ама ако не оди нема што да се плаши :D

Се пореметив од учење, сношти почнав до денес спиена сум само три сати во овие два дена, ако не шизнам јас не знам... и на крај уште да не положам ќе се замозапалим... :cautious: ако не барем една надеж ќе остана да одам стриптизета :place:

Се пореметив од учење, сношти почнав до денес спиена сум само три сати во овие два дена, ако не шизнам јас не знам... и на крај уште да не положам ќе се замозапалим... :cautious: ако не барем една надеж ќе остана да одам стриптизета :place:

Матура се учи за поголема оцена, не за да положиш или не. Треба да си со офчки мозок за да не положиш :D Одам на спиење утре ме чека и мене матура :) Со среќа на сите

Ае бе и ова ке помине да го еб*м. Другари ми кажуваат дека некои што појма немаат,што незнаат да читаат пак поминуваат а вие се замарате што имате 4-5-ки.
ае позз идам да спијам и со среќа утре :sleep:

Тука е парата.. :D

И не викајте ми "СРЕЌНО", утре одам по риби... поздрав :))

Охоо одам да се бањам. спијам и сабајле доручек,кафе и задоволен одам да полагам со нетрпение чекам.. УТРЕ ПОСЛЕ МОЈОВ КОМЕНТАР ЧЕКАМ КОМЕНТАРИ КАКО РЕЗУЛТАТ НА ПОЛАГАЊЕТО.. ПОЗДРАВ СО СРЕЌА И ВЕ ОЧЕКУВАМ УТРЕ СИТЕ МАСОВНО ДА ИСКОМЕНТИРАМЕ ИМПРЕСИИТЕ ОД ТЕСТОТ (играчката) :drk::vozbud::свиркам::eek::cool:(y):sneaky::pos::tapp::facepalm::гомце::нинџ::свиркам::sneaky::cenzura:;):eek::oops::sleep::unsure::X3::mad::confused::):вонзем:
--- надополнето: 8 јуни 2013 во 02:51 ---
Охоо одам да се бањам. спијам и сабајле доручек,кафе и задоволен одам да полагам со нетрпение чекам.. УТРЕ ПОСЛЕ МОЈОВ КОМЕНТАР ЧЕКАМ КОМЕНТАРИ КАКО РЕЗУЛТАТ НА ПОЛАГАЊЕТО.. ПОЗДРАВ СО СРЕЌА И ВЕ ОЧЕКУВАМ УТРЕ СИТЕ МАСОВНО ДА ИСКОМЕНТИРАМЕ ИМПРЕСИИТЕ ОД ТЕСТОТ (играчката) :drk::vozbud::свиркам::eek::cool:(y):sneaky::pos::tapp::facepalm::гомце::нинџ::свиркам::sneaky::cenzura:;):eek::oops::sleep::unsure::X3::mad::confused::):вонзем:

Шо да кажам ја, историја полагам на 13, професоро вика да дојдеш да седмене да видеме шо да научеш, бам, бам, бам од сите лекции o_O и сеа ја 1 ја средив уште 3 то го, они за македонски се тресат...

Ова е да се мрдниш од умот. После испитот или ќе се смеам или ќе се мрднам уште толку.

Ехее здравје ако се запишите на факултет допрва ќе се мрдвите од умот :)
Со среќа утре, без нервози и стрес :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom