Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Направил профил за да каже дека почнува да учи у 4;30.. So hardcore

Имав профил но изгубив податоците. А и немам комплекс да се правдам на онлајн сеирџии што немаат што да прават освен да тролаат :)
Исправи ми ги сега граматичките грешки, нели тоа така иде?

Охоо после краток одмор повторно станување.. Има будни :D ај добро утро хахах

Многу се потресувате и тоа само ќе ви ја влоши ситуацијата. Бидете опуштени, напијтесе нешто. Сречен ден утре, fus ro dah, можете вие! ИСПОКОЛЕТЕ ГИ!!

Каков потрес бе ... си кулирам како да сум нормален школски ден .. си правам доручек, кафе, скајпувам и тоа е тоа :D и ти мафтам :D (y)

Хахаха кај мене сите се потресени, дијазепам пиеле xD
И јас на тебе ти мафтам :3

Епа ај среќно на сите. (y) Добро, можеби не е ништо страшно. Добро...:pipi:

ајде кршете нога сите, не му се плашете од година во година се полесни и полесни се :)

под 350 збора на есеј е 0 поени,така ?

да да
Конечно завршив. Имаше таму прашања за Твитер, Најк, Доритос, Доминос, Старбакс како настанале имињата , а тоа го пишува во самото објаснување, имаше нешто таму за риба и мода (го читаш текстот, пишуваш) и имаше за Прличев, Сердарот, Хамлет, и есејот беше за Читањето и другиот не ми текнува :D

znaci maturava ekstra vo 12 bev gotova, stvarno ne beshe nisho strashno i temite za esej bea top :)

Боза беше матурава. Бар за мене, што решив - решив, што не знаев беше лесно за претпоставка и од што се консултирав со скриптава околу еци-пеци-пец прашањата сум ги погодиле скоро 70%, така да што биде нека биде. Тестов беше ептен лесен, и темите беа топ, текстовине беа за ретардирани деца и срамота е да промашиш едно прашање од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom