Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
не знам јас таа професорка од кај ја ископала темава ама ај, ако веќе планираш да ја пишуваш слободната тогаш размислувај за неа. не знам друго што да ти речам :)
инаку планираш да ја земеш книгата за матуранти со тебе? нас 100 пати ни повтори професорката да сме ја зеле книгата за матуранти оти можел добар тестатор да се паднел па да не пуштел да препишуваме. мене не ми се ризикува баш ама па ако пуштаат да се препишува криво ќе ми биде :coffee:

Добра идеа ама умните глави (од порано) ставале книги во тоалетите .. и на пауза одиш да (мочаш) а фактички бараш тоа што незнаеш. А чекај и да ни се падне добар тестатор книга ќе ми даде да внесам ? во рака во ранец во што ќе ја носам ? :D xaxa

Добра идеа ама умните глави (од порано) ставале книги во тоалетите .. и на пауза одиш да (мочаш) а фактички бараш тоа што незнаеш. А чекај и да ни се падне добар тестатор книга ќе ми даде да внесам ? во рака во ранец во што ќе ја носам ? :D xaxa
и јас баш за тоа размислував и никако да ми текне. за нас е заебано.
за женските е поубаво зашто ќе носат знаеш ташни на едно рамо и демек внатре паломи, улошки, по некоја шминка,парфеми...па си викам некако кај сестра ми да ја ставам в ташна (во иста просторија сме, за среќа) ама после во училницата нема да може да ми ја даде.
а и плус не е сигурно ни дали девојкиве ќе ги пуштат со ташни да влезат. :confused: абе коа ќе видиш...никако работава.....

п.с. стварно овие што имаат поминато нека кажат, внатре дали ги пуштаат девојкиве со ташни да влегуваат? значи не ранци за на школо туку ташни како што си носат женскиве.....

и јас баш за тоа размислував и никако да ми текне. за нас е заебано.
за женските е поубаво зашто ќе носат знаеш ташни на едно рамо и демек внатре паломи, улошки, по некоја шминка,парфеми...па си викам некако кај сестра ми да ја ставам в ташна (во иста просторија сме, за среќа) ама после во училницата нема да може да ми ја даде.
а и плус не е сигурно ни дали девојкиве ќе ги пуштат со ташни да влезат. :confused: абе коа ќе видиш...никако работава.....

п.с. стварно овие што имаат поминато нека кажат, внатре дали ги пуштаат девојкиве со ташни да влегуваат? значи не ранци за на школо туку ташни како што си носат женскиве.....

Јас ќе носам ранец, нека ми седи книгата, може нема да ми дадат да отворам ама ќе ми дадат да го внесам ранецот. Сигурно нема пред врата да ми го остават .. или може па да ги зимаат кај нив на катедра работите па ќе си ги земеш на искачање ..

Јас ќе носам ранец, нека ми седи книгата, може нема да ми дадат да отворам ама ќе ми дадат да го внесам ранецот. Сигурно нема пред врата да ми го остават .. или може па да ги зимаат кај нив на катедра работите па ќе си ги земеш на искачање ..
ама пак од една страна сомнително е со ранец да појдеш. се знае што носиш внатре :pos: книгите по сите предмети се вратени и единствена книга дома што ја имаш е оваа за матуранти.
може да ти го земе на катедра или пред врата ќе рече остај го, џабе си го тегнел од дома :icon_mrgr:

не знам друго што да речам освен некој поискусен да даде совет. како да се внесе книгата внатре? ама за тоа сигурно утре може некој да каже, пошто сеа сите спијат :D

ама пак од една страна сомнително е со ранец да појдеш. се знае што носиш внатре :pos: книгите по сите предмети се вратени и единствена книга дома што ја имаш е оваа за матуранти.
може да ти го земе на катедра или пред врата ќе рече остај го, џабе си го тегнел од дома :icon_mrgr:

не знам друго што да речам освен некој поискусен да даде совет. како да се внесе книгата внатре? ама за тоа сигурно утре може некој да каже, пошто сеа сите спијат :D

Совет ќе ми даде во недела сабајле ! ХАХХАХАХАХХАХ
иначе јас заборавив книгите да ги вратам ! УТРЕ ЌЕ ОДАМ ! хахаха ме потсети :D

Совет ќе ми даде во недела сабајле ! ХАХХАХАХАХХАХ
иначе јас заборавив книгите да ги вратам ! УТРЕ ЌЕ ОДАМ ! хахаха ме потсети :D
ти ако си нормален ја еве.....:D жити се, што им правеше на книгите досега? мене вратени уште пред пред матурата ми се, ај беља работа си ти изгледа :icon_mrgr:

ти ако си нормален ја еве.....:D жити се, што им правеше на книгите досега? мене вратени уште пред пред матурата ми се, ај беља работа си ти изгледа :icon_mrgr:

Ништо дома ми седат, ние и така цела година не сум ги пипнал затоа што не учевме од нив. Ми седат дома и фаќаат прашина :D Одам да спијам во 10 станувам да учам Математика ова Македонски не му ебам матер :D

Ништо дома ми седат, ние и така цела година не сум ги пипнал затоа што не учевме од нив. Ми седат дома и фаќаат прашина :D Одам да спијам во 10 станувам да учам Математика ова Македонски не му ебам матер :D
имаш де време до вторник ејј па ти. ќе ти се испомеша со македонски :icon_lol:

ај белки до утре некој ќе се најде да пише......:coffee:

имаш де време до вторник ејј па ти. ќе ти се испомеша со македонски :icon_lol:

ај белки до утре некој ќе се најде да пише......:coffee:

Нема бе, математика ми е релаксација кога паузирам од македонски хахаха :D ЧЕКАМЕ НА ПОИСКУСЕН ДА КАЖЕ ДАЛИ ДЕВОЈЧИЊАТА СЕ ПУШТААТ СО ТАШНИ ВНАТРЕ И КАКВА КОНТРОЛА СЕ ВРШИ ПРИ ВЛЕГУВАЊЕ (ОСТАВАЊЕ НА ПРЕДМЕТИ И СЛИЧНО ) ФАЛА ОДНАПРЕД :D

Значи дечки мора да се остави све, мобилни, листови итн. И ќе ја оставиш таму книгата. Ако те прашаа зошто си ја зел, речи само си сакал да повториш пред тестирањето и готово :). Иначе дозволено е само вода и безалкохолни пијалоци, како и пенкало и шестар, линијар... по потреба :). Добра ноќ :D

Ај некој од вие што веќе имате полагано матура, кажете како ви беше слободната тема

Ќе се дознае ли нешто до вечер за темата бре луѓе слободната мислам бидејќи задолжителната се знае дека е за егзистенцијализмот :??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom