- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 1.805
14-15А колку ученици сме во училница ? Ученик на клупа ама колку ?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
14-15А колку ученици сме во училница ? Ученик на клупа ама колку ?
леле човек само да ве чита и да се паѓа од смеакои паники владеат еј.
ми текнува ние кога полагавме, мој другар, вечерта пред тестот по македонски беше Dj во кафичи сабајлето знам заглавил до 4-5, а тестот во 10 почнуваше. и мене ме викаше да сум одел со него ама сепак не ми се ризикуваше, оти знаев дека ќе заглавиме.
муабетот ми беше да ви кажам дека помина со 3ка, а буквално ама буквално не фати книга.
и јас како што знам, пошто и ние немавме, изгледа и вие нема да имате соопштени, барање, молба........
п.с. немавме такви глупости некој да те следел до вц, што ќе ми прави во вц? ќе ми го држи? глупости бе деца, нека не ве лажат.
утре уште еднаш повторете, направете препишувалки, ставајте низ џебови, гаќи и сл. и уживајте.........
Не е работата да не положиме испитов него да положам со што поголема оцена, имам зборено со другари кои имаат правено лани, прехлани матура и викаат треба да си ретард да не положиш, и значи и такви се прашањата наменети за сите сеа кој колку научил ке има поголема оцена ама за 2-3 би требало сите да се снајдат.леле човек само да ве чита и да се паѓа од смеакои паники владеат еј.
ми текнува ние кога полагавме, мој другар, вечерта пред тестот по македонски беше Dj во кафичи сабајлето знам заглавил до 4-5, а тестот во 10 почнуваше. и мене ме викаше да сум одел со него ама сепак не ми се ризикуваше, оти знаев дека ќе заглавиме.
муабетот ми беше да ви кажам дека помина со 3ка, а буквално ама буквално не фати книга.
и јас како што знам, пошто и ние немавме, изгледа и вие нема да имате соопштени, барање, молба........
п.с. немавме такви глупости некој да те следел до вц, што ќе ми прави во вц? ќе ми го држи? глупости бе деца, нека не ве лажат.
утре уште еднаш повторете, направете препишувалки, ставајте низ џебови, гаќи и сл. и уживајте.........
so sigurnost vi kazuvam deka rjk gi imaat prasanata.. im gi davaat profesorite sekoja godina.. a i godinava e taka.. i temata sekako ja znaat..
^ а кај тоа се збори? на кого му текна сега ова? на некој си петко и ај сите сеа ќе шириме дезинформации.
ако во случај биде слична тогаш за мене е глупава и сепак си останувам на оваа што сигурно ни е дадена.
инаку зошто некој пишал дека ќе има жалба, молба, таква работа, кога нас 100 пати ни кажаа дека нема да има???
леле дур поминат тестовие ќе збудали човек.
п.с. во корчагин сигурно го немаат тестот.
ако тие го имаа од уше в уше цела македонија ќе разберевме, не бидете смешни.
некој таму има другари, некој братучеди, некој на форумов е.....убава работа така ако ги кажуваа тестовите.
абе и професорите не ги знаат темите нека не ве лажат, 100 % сигурно е дека не ги знаат.На другарче професорка(пријател) му кажала така.. иначе за мене темата е широка,интересна и лесна има 600 збора да напишам што се вика.![]()
Јас не пишувам само размислувам и тоа е за мене спремање, ама не е лошо да се подразмисли и друга да е со таков карактер може да се паднеабе и професорите не ги знаат темите нека не ве лажат, 100 % сигурно е дека не ги знаат.
мојата класна ни е куќен пријател (проф. по македонски) и пулс ќерка и учи со мене (добри другари сме), па самата профескора кажува дека не ја знае темата.
темата ќе се дознае дури во сабота сабајле т.е. ние први ќе ја видиме.
совет за тебе: не прави од дома проба за есејот оти воопшто не е сигурно, џабе време ќе губиш.
не знам јас таа професорка од кај ја ископала темава ама ај, ако веќе планираш да ја пишуваш слободната тогаш размислувај за неа. не знам друго што да ти речамЈас не пишувам само размислувам и тоа е за мене спремање, ама не е лошо да се подразмисли и друга да е со таков карактер може да се падне![]()