- Член од
- 15 јуни 2011
- Мислења
- 386
- Поени од реакции
- 98
eve mene kako mi se 1 vezba-d,e c a b
2 vezba-b,a, c,c,b.b,b,b,b a
3 vezba-ne se sekavam
4 vezba-e,b,g,h,f
5 vezba-a,b,a, c,c,c,c,b, kolku se tocni
на 4 вежба ако има некој исто одговорено те....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eve mene kako mi se 1 vezba-d,e c a b
2 vezba-b,a, c,c,b.b,b,b,b a
3 vezba-ne se sekavam
4 vezba-e,b,g,h,f
5 vezba-a,b,a, c,c,c,c,b, kolku se tocni

hahahaha drugarka mi napisala takaАбе и јас така напишав, ама и другово имат смисла, демек да не се секират ногу, кур да го болит. Туку дали се исфејла некој на писмото и да праша дали можит дечкото да го земит?![]()
) duri otposle videla deka treba da se potpises kako masko 
ЈасАбе и јас така напишав, ама и другово имат смисла, демек да не се секират ногу, кур да го болит. Туку дали се исфејла некој на писмото и да праша дали можит дечкото да го земит?![]()
Зошто?
Јбг мораше некако да се пополнат зборови.
есејот и писмото ми се перфектни а може имам некое поенче изгубено кај тие заебаните и двосмислени прашања и подредување на насловите...Хаха, е арно де, тоа значи дека имаш отворени погледи и размислуваш Европски, можда и фазла бодови ќе ти дадатАбе и јас така напишав, ама и другово имат смисла, демек да не се секират ногу, кур да го болит. Туку дали се исфејла некој на писмото и да праша дали можит дечкото да го земит?![]()

И која тема се падна? Леле ај сеа некој нека ги бара и тестовите по интерните предмети, па страв ми еееееее -.-
Французи нема на форумов беВо глобала лесно, имаше некои зезнати прашања според текст да одговараш, па потоа да го направиш текстот по редослед, и уште некои.. Лесно ми беше мене само требаше максимално да се концентрираш. Имаше едно писмо да напишеш од 60-80 збора зошто не можеш да отидеш на роденден кај братучед ти, изнапишав дека со моит е имаме работа во фабриката, потоа дека сум имал за учење, итн .. Другото беше есеј од 100 до 120 збора мислам дека беше, за некое некое патување, е таму ги врзував, имаше пишано кој ќе те придружува на патувањето, ја одолговлекував, пишуев дека сестра ми требало ама не можела поради тоа и тоа, па потоа некој другар, па со што ќе патуваш, итн..
Најтешкото помина, и задоволен сум, сеа за останатите два предмета мислам дека ќе нема некои потешкотии. (не дека за вие имаше
)
Случајно да не знаеш колку бодови се одземаат за композиција на тоа? 20 бодови беше, 5 ќе ми вадат? Damn, ако не добијам 5че заради таа композиција, ќе ме јаде дур сум жива
Иначе другото tout etait bien. 3 пати полесно од франуцската матура!!„Оптимистички“ гледано август а?Математика најлесен тест. Многу лесни прашања како за деца што се 3 одд. Сите ги решив за 1 саат.
Noooooooooooot.

ја пишав get the resultsKNOW THE RULES ili GET THE RESULTS ??
jas napisav know the rules
И два прста и празен ред.А во есејот дали остававте празно место два прста пред секој нов пасус или ги одделувавте со празен ред?
Јас оставав празен ред. На тоа одговорот за поканата имав 3 дела а на есејот 5.А во есејот дали остававте празно место два прста пред секој нов пасус или ги одделувавте со празен ред?