Mojso
uneducated knob
- Член од
- 14 септември 2009
- Мислења
- 4.710
- Поени од реакции
- 12.707
тешкичкоКако беше математика ???
тешкичкоКако беше математика ???
Unsociable.Дечки, то со Ајнштајн како го одговоривте? Unconcerned или unsociable? Само на то се изнамислив. Иначе темата, полесна не можеше. Шта сте се усрали?
И која тема се падна? Леле ај сеа некој нека ги бара и тестовите по интерните предмети, па страв ми еееееее -.-Има некој готов? Јас завршив и дома стигнав во 12 а има уште 1 саат до крај на тестот.Од 10 саат почнав и ми требаше 25 минути да ги одговорам сите прашања.Уште пола саат за писмото до пријателката Натали и есејот 140-180 збора максимум јас му удрив 170че и излетав ко воз надвор.Го фатив првиот автобус и пошто сум селско дете ми требаше цел саат да стигнам до дома.Значи некој таму уште решава хахаха а јас си го ладам дома сега.Кој си учи преку годината сега нема да се замара ни со линкови ни со тестови ланскиии..Се надевам дека до вечер ке прочитаме доста позитивни коментари овде.Па мајкуму лесен беше тестот......Македонски завршив цел саат порано со све решено и исто и Англиски.Следно на листата е БИЗНИИИИИИИС
Исто и јас напишав.
Темите за есејот беа ептен лесни, на тоа со јазикот напишав демек граматиката, читувањето и пишењето се најтешки работи во неговото изучување, и тоа беше.[/spoiler]
jas unsociable ... VIE DRUGITE ???Дечки, то со Ајнштајн како го одговоривте? Unconcerned или unsociable? Само на то се изнамислив. Иначе темата, полесна не можеше. Шта сте се усрали?
Јас ова второто.ај да ве прашам на 4тата вежба последното што напишавте ГЕТ Д РЕЗОЛТС или КНОУ Д РУЛС
Абе и јас така напишав, ама и другово имат смисла, демек да не се секират ногу, кур да го болит. Туку дали се исфејла некој на писмото и да праша дали можит дечкото да го земит?Unsociable.