Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Секој зборува различно...!!
Така дааа кој сака нека се спрема за овие две теми што се вртат!
За сигурност ќе видиме утре кој теми се ....Бадијала сеа што вака се мучиме !

Секоја година кога е државнава матурата очекувајте на Кајгана по едно 10-15 нови акаунти :)

Основи на мерења јас имав 2ра година средно... и беше боза

И јас викав така за математика се додека не ми дојде математика 2 :))) Wait for it, Зајче еве го слушаше тој предмет ќе ви објасни подобро :D

Ги имам прашањата математика!
Се наоѓаат во учебниците: Математика за 1 година, Математика за 2 година, Математика за 3 година, Математика за 4 година
и збирките: Збирка задачи по математика за 1 година, Збирка задачи по математика за 2 година, Збирка задачи по математика за 3 година и Збирка задачи по математика за 4 година

Кој учел од овде, ќе ги знае и прашањата.
Поздрав до сите вистински математичари, фејкерите ќе се изгубат на факултет.

Последнава реченица ја пишувам за да проверам дека ќе ја сфатите иронијата, и дека нема да добијам 1000 пораки во инбокс за да ви ги пратам задачите...

Ке биде вистински бунт кога ке бидат уписите ... скоро сите ке одат на ФИНКИ а сеа ке видиме колку ке примат , од гимназијата кај што сум јас (нема да ја наведам која е) може едно 50 души ке одат на ФИНКИ ако не и повеќе претежно тие што се запишани на смеровите (беа) запишани на ПМА ... па види ти сеа од другите градови уште колку ке има....ке има вистинска борба ... па да се надеваме дека ке се запишиме без проблеми,затоа што тој е нов факултет и нуди добри поволности од областа на информатика така да со среќа утре што ќе полагаат математика ! Поздрав и се најдобро !

aj secete si site glavite zosto vi sluzat? samo so vrski abe ajde be

хахаха! Дали сериозно има член со име „Англиски“ :)

иначе ај и ја малку да се позанимавам со овие англиски шо ги бараа прашањата......Еве вака, за тие поупорните,шо останавте цела вечер....кој игра eRepublik, нека побара во весниците таму, сега излезена вест со наслов " angliski matura" ....веродостојни се 100% плус таму го имате речиси цел тест.....значи треба да бидите регистрирани на играва за да видите....кој не е нека се регистрира еве http://www.erepublik.com/en/referrer/AleksandarMojsoski потоа во News Categories че си одберите Social interactions and entertainment ќе одберет newest и ќе ја најдете статијата....ај сеа GOOD LUCK ( белким до толку ќе ме разберите :p ) I'M OFF TO BED !!!

иначе ај и ја малку да се позанимавам со овие англиски шо ги бараа прашањата......Еве вака, за тие поупорните,шо останавте цела вечер....кој игра eRepublik, нека побара во весниците таму, сега излезена вест со наслов " angliski matura" ....веродостојни се 100% плус таму го имате речиси цел тест.....значи треба да бидите регистрирани на играва за да видите....кој не е нека се регистрира еве http://www.erepublik.com/en/referrer/AleksandarMojsoski потоа во News Categories че си одберите Social interactions and entertainment ќе одберет newest и ќе ја најдете статијата....ај сеа GOOD LUCK ( белким до толку ќе ме разберите :p ) I'M OFF TO BED !!!
--- надополнето: Jun 16, 2011 1:59 AM ---

ете ја што успеав да напишам за 5минути :) :p

Мислам дека требаше да го пишиш ден-два порано, ама да им речиш дека треба да се кренат до 10 левел и ќе ги добијат прашањата.
Е баш тогаш ќе напраеше голд.:ROFLMAO:

Мислам дека требаше да го пишиш ден-два порано, ама да им речиш дека треба да се кренат до 10 левел и ќе ги добијат прашањата.
Е баш тогаш ќе напраеше голд.:ROFLMAO:
си регнат на ереп. ? :)
да видиш дали лажам или не...:)

а француски нестоооооооо? некој линк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom