Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
иначе ај и ја малку да се позанимавам со овие англиски шо ги бараа прашањата......Еве вака, за тие поупорните,шо останавте цела вечер....кој игра eRepublik, нека побара во весниците таму, сега излезена вест со наслов " angliski matura" ....веродостојни се 100% плус таму го имате речиси цел тест.....значи треба да бидите регистрирани на играва за да видите....кој не е нека се регистрира еве http://www.erepublik.com/en/referrer/AleksandarMojsoski потоа во News Categories че си одберите Social interactions and entertainment ќе одберет newest и ќе ја најдете статијата....ај сеа GOOD LUCK ( белким до толку ќе ме разберите :p ) I'M OFF TO BED !!!
--- надополнето: Jun 16, 2011 1:59 AM ---

ете ја што успеав да напишам за 5минути :) :p
samo newest kaj da go najdam igram ja igrata inace :D

Не знам оти ги акате децава само.. Ако веќе гледате дека нешто им значи, барем не ги зае*авајте.. нема смисла...

а француски нестоооооооо? некој линк
Душичка
--- надополнето: Jun 16, 2011 2:20 AM ---
Не знам оти ги акате децава само.. Ако веќе гледате дека нешто им значи, барем не ги зае*авајте.. нема смисла...
кој чека ке дочека јас богами дочекав :D

ете eli4kaaa и Faca -_- нека кажат...и крајно време да одам да спијам :)

Шо дочека? Цел ден се зезаат со децата, а сите минеле низ тоа и знаат колку им значи. глупости тешки.

Шо дочека? Цел ден се зезаат со децата, а сите минеле низ тоа и знаат колку им значи. глупости тешки.
цел ден си се вежбам и си пишувам есеи ако ништо друго можеа да потражат есеи на google, google се знае на секоа тема можеа да најдат есеј ...

за македонски имах малку паника ама сепак бех присебна а за англиски не сам се замарала ништо оти знам дека за еден ден ништо нема да направам шо е научено досега научено е колку разберам толку :)

ako ima nekoj seuste online i ja dobi temata, neka pise barem vo inbox !:))
--- надополнето: Jun 16, 2011 3:52 AM ---
ako ima nekoj seuste online i ja dobi temata, neka pise barem vo inbox !:))
--- надополнето: Jun 16, 2011 3:53 AM ---
ako nekoj e online seuste i ja ima temata ang neka pise vo inbox pls :p

Wakey, wakey матурантчиња... Има бе некој што преспал матура?:eek:
Ајде нека е со лесно денов, шутнете бокал вода на излагање!:D Или нешто слично...
Со среќа на сите, па се читаме после со прашања од типот „Дали принцезата се смувала со баба или со жаба“ :Ѕ
А... Кога више сме кај бабите, мојата ве поздрави :noze:

Поздрави ја и ти баба ти од мене.Децо, со среќа и сите 5ки да добиете.За Македонски боза беа прашањата према очекувањата се надевам и англиски исто.Не бокал, буре вода ке истурам само да ми се посреќи и да добијам добра оцена...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom