Матура

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Секој зборува различно...!!
Така дааа кој сака нека се спрема за овие две теми што се вртат!
За сигурност ќе видиме утре кој теми се ....Бадијала сеа што вака се мучиме !

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Секоја година кога е државнава матурата очекувајте на Кајгана по едно 10-15 нови акаунти :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Основи на мерења јас имав 2ра година средно... и беше боза
И јас викав така за математика се додека не ми дојде математика 2 :))) Wait for it, Зајче еве го слушаше тој предмет ќе ви објасни подобро :D

Член од
14 јули 2007
Мислења
21
Поени од реакции
7
Ги имам прашањата математика!
Се наоѓаат во учебниците: Математика за 1 година, Математика за 2 година, Математика за 3 година, Математика за 4 година
и збирките: Збирка задачи по математика за 1 година, Збирка задачи по математика за 2 година, Збирка задачи по математика за 3 година и Збирка задачи по математика за 4 година

Кој учел од овде, ќе ги знае и прашањата.
Поздрав до сите вистински математичари, фејкерите ќе се изгубат на факултет.

Последнава реченица ја пишувам за да проверам дека ќе ја сфатите иронијата, и дека нема да добијам 1000 пораки во инбокс за да ви ги пратам задачите...

Член од
15 јуни 2011
Мислења
7
Поени од реакции
2
Ке биде вистински бунт кога ке бидат уписите ... скоро сите ке одат на ФИНКИ а сеа ке видиме колку ке примат , од гимназијата кај што сум јас (нема да ја наведам која е) може едно 50 души ке одат на ФИНКИ ако не и повеќе претежно тие што се запишани на смеровите (беа) запишани на ПМА ... па види ти сеа од другите градови уште колку ке има....ке има вистинска борба ... па да се надеваме дека ке се запишиме без проблеми,затоа што тој е нов факултет и нуди добри поволности од областа на информатика така да со среќа утре што ќе полагаат математика ! Поздрав и се најдобро !

Член од
14 јули 2007
Мислења
21
Поени од реакции
7
хахаха! Дали сериозно има член со име „Англиски“ :)

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.711
Поени од реакции
12.710
иначе ај и ја малку да се позанимавам со овие англиски шо ги бараа прашањата......Еве вака, за тие поупорните,шо останавте цела вечер....кој игра eRepublik, нека побара во весниците таму, сега излезена вест со наслов " angliski matura" ....веродостојни се 100% плус таму го имате речиси цел тест.....значи треба да бидите регистрирани на играва за да видите....кој не е нека се регистрира еве http://www.erepublik.com/en/referrer/AleksandarMojsoski потоа во News Categories че си одберите Social interactions and entertainment ќе одберет newest и ќе ја најдете статијата....ај сеа GOOD LUCK ( белким до толку ќе ме разберите :p ) I'M OFF TO BED !!!

F

FuckYouAll

Гостин
иначе ај и ја малку да се позанимавам со овие англиски шо ги бараа прашањата......Еве вака, за тие поупорните,шо останавте цела вечер....кој игра eRepublik, нека побара во весниците таму, сега излезена вест со наслов " angliski matura" ....веродостојни се 100% плус таму го имате речиси цел тест.....значи треба да бидите регистрирани на играва за да видите....кој не е нека се регистрира еве http://www.erepublik.com/en/referrer/AleksandarMojsoski потоа во News Categories че си одберите Social interactions and entertainment ќе одберет newest и ќе ја најдете статијата....ај сеа GOOD LUCK ( белким до толку ќе ме разберите :p ) I'M OFF TO BED !!!
--- надополнето: Jun 16, 2011 1:59 AM ---

ете ја што успеав да напишам за 5минути :) :p
Мислам дека требаше да го пишиш ден-два порано, ама да им речиш дека треба да се кренат до 10 левел и ќе ги добијат прашањата.
Е баш тогаш ќе напраеше голд.:ROFLMAO:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.711
Поени од реакции
12.710
Мислам дека требаше да го пишиш ден-два порано, ама да им речиш дека треба да се кренат до 10 левел и ќе ги добијат прашањата.
Е баш тогаш ќе напраеше голд.:ROFLMAO:
си регнат на ереп. ? :)
да видиш дали лажам или не...:)

Член од
15 јуни 2011
Мислења
2
Поени од реакции
1
а француски нестоооооооо? некој линк

Kajgana Shop

На врв Bottom