Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
И јас видов многу ученици што веќе ги знаеа темите за есејот и си имаа веќе од дома подготвени листови т.е напишани за препишување...А да не знае некој за математика?Ви благодарам однапред

објаснување на темата, ако не е проблем??? го прочитав насловот и во претходниот пост иначе..:)!
Tом многу ми е жал за несреќата.Што се случи точно?Како е Кристи?Дали и таа е повредена?
Се надевам дека ќе оздравиш брзо.Мајк и Патрик ќе дојдат да те посетат.Јас не можам да дојдам поради работата.Ти посакувам се најдобро.
Нешто во овој смисол требит да е ваљда :D

На неформалното писмо немора да имаш, освен ако не ти се дадени барања за што да пишуваш, па да го делиш на пасуси.
Точно, ама препорачливо е. Плус шо си е сигурно - сигурно :D

Aj nesto francuski,so ke ima so kako?barem tema i sl fala odnapred

А да си се подготвите на тие 5-6 теми? Што ве кошта? Јас полагам утре француски и погодете што?! Немам ниту една тема, па ајде ако не да се убијам. Бре, се околу вас е на англиски, и да не го учите на курс или школо пак ќе го знаете, толку ли е тешко 200 зборови да се напишат? Сигурно нема да ви дадат да пишувате како Ајнштајн стигнал до теорија на релативитет! И не е работата до себичност, тие што ги имаат тестовите сигурно не седат на форум во моментов. Нервирајте се колку сакате, видете кои се темите што се предложени до сега, напишете си 5-6 реченички околу тоа и чао, пријатно, не спамирајте више.

Луѓе да не знае некој за математика ???Бидејки полагам утре математика :)
nikad nema da gi najdes koj i da gi ima nema da saka da gi dade - sebicnjaci se site - a ovde se panicat za angliski so e gola voda od minatata gi resavavme bea lesni - citaj i odgovaraj na zaokruzuvanje - i ko da ne pisuvale esej u tek na CETIRI godini

Има и тоа многу себичњаци , завчера коа полагавме мак уште од вечерта ги имаа темите и никој не сакаше да каже ... а утре сите вадеа листови и препишуваа и потоа ами јас сега ја дознав темата ова она , а англиски е гола вода , ако незнаете да напишете есеј од 200-300 збора тогаш незнам што да ви кажам...Доколку математика која што е за разлика од англиски 100 пати по тешка , незнаеш уште какви задачи може да ти дадат, можеш ти едно да вежбаш друго да ти дадат во главно формулите ке си ги спремам за утре и ако дознае некој арно ако не со здравје :)

Корчагинци ги имаат задачите по математика (од сигурни извори е ова)
Па ако има некој нека не биде себичен нека ги сподели со нас :)

ЛУЃЕ, ЗНАЧИ ТЕМИТЕ "MY LAST SUMMER HOLIDAY" И "A GET BETTER MESSAGE" СЕ НАПИШАНИ ОД МЕНЕ НА ИРОНИЧЕН НАЧИН ДА ЃИ ЗАЌУТАМ ТИЕ ШТО ДОСАДУВАА ЦЕЛО ВРЕМЕ ЗА ДА ДОБИЈАТ ТЕМА, ЗНАЧИ ТОА Е ОД МЕНЕ ИЗМИСЛЕНО, НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО ТОА ШТО ЌЕ СЕ ПАДНЕ УТРЕ!!
СЕА СЛУШАМ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ВРТАТ ТИЕ МУАБЕТИ, ПА ТАКА ДА ПРЕНЕСЕТЕ ДЕКА НЕМА ДА СЕ ТИЕ 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000% !

ЕВЕ ГО И ЛИНКОТ КОГА ПИШАВ!

Корчагинци ги имаат задачите по математика (од сигурни извори е ова)
Па ако има некој нека не биде себичен нека ги сподели со нас :)

Корчагинци мислам лани беа најдобри на матурата. Па ќе бидат секако..

Па затоа и на матура си вадат добри резултати :) :) :),доколку е некој љубезен нека ги сподели со нас :)

ЛУЃЕ, ЗНАЧИ ТЕМИТЕ "MY LAST SUMMER HOLIDAY" И "A GET BETTER MESSAGE" СЕ НАПИШАНИ ОД МЕНЕ НА ИРОНИЧЕН НАЧИН ДА ЃИ ЗАЌУТАМ ТИЕ ШТО ДОСАДУВАА ЦЕЛО ВРЕМЕ ЗА ДА ДОБИЈАТ ТЕМА, ЗНАЧИ ТОА Е ОД МЕНЕ ИЗМИСЛЕНО, НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО ТОА ШТО ЌЕ СЕ ПАДНЕ УТРЕ!!
СЕА СЛУШАМ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ВРТАТ ТИЕ МУАБЕТИ, ПА ТАКА ДА ПРЕНЕСЕТЕ ДЕКА НЕМА ДА СЕ ТИЕ 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000% !

ЕВЕ ГО И ЛИНКОТ КОГА ПИШАВ!

:D

Што да пишам, ќе погрешам.

П.С. :ROFLMAO:

Хаха а каде сврти се ти ја кажуваат ова тема
Ах свашта :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom