Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Добро утро на сите, спиевте некој од вас бе?
Да ви посакам среќа на сите.Кој нема сигурно пенкало нека иде нека купува одма:D (две), кило зејтин у црква уз пат оставете, НЕМОЈТЕ АВТОБУСОТ ДА ВИ ИЗБЕГА, апче за смирување, не ќе беше лошо и од оние за помнење да земете неколку дена претходно.Break a leg

Хахахахахахахахахахахахахахахахах!!!

Луѓе ве читам и се смејам ко надувано копиле!

Кој се зафркава со паничари, кој се траќа од земја, кој озбилен со надеж да му кажат темите на есеите.. хахаххахах!!

Какви прашања се поставуват, ало беее, читате ли се што прашувате и постирате?

Ај соземете се, малце.. ја само ќе предложам 1 пиво да се напиете пред испит и терај немај мака!

^ A вечер ке се смејат и ке викаат леле ама глупи прашања паднаа, за што се кршев глава до вчера?
Иначе наместо пиво можете и по некоја жолта да мавнете.

Ахх цела ноќ око не склопив -.-' Се надевам дека вечер ќе се смеам како што кажа СаШенкО :)

^ A вечер ке се смејат и ке викаат леле ама глупи прашања паднаа, за што се кршев глава до вчера?
Иначе наместо пиво можете и по некоја жолта да мавнете.
Барем за жолта не е проблем ;)

И дојде денот кога полагаме матурата.
Ајде кршејте нога, лесни да се прашањата, уште полесен да е есејот :D

Добро утро на сите :) сум легнал у 22 сум заспал у 5, се на се 2 и нешто саати спиење..Ај нека ни е со среќа и да кршиме нозе :D

Колеги матуранти,ај нека ни е со лесно........................

Со среќа на сите ! Се надевам ке се смееме во 2 часот ! <3

Добро утро на сите, спиевте некој од вас бе?
Да ви посакам среќа на сите.Кој нема сигурно пенкало нека иде нека купува одма:D (две), кило зејтин у црква уз пат оставете, НЕМОЈТЕ АВТОБУСОТ ДА ВИ ИЗБЕГА, апче за смирување, не ќе беше лошо и од оние за помнење да земете неколку дена претходно.Break a leg
Не даваат пенкало од таму бе?
--- надополнето: Jun 14, 2011 6:43 AM ---
Ајде јас излевам од дома, со среќа и лесно на сите!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom