Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Слаб е серверот на министерството, а и не се прави така ке се стават резултатите фино лепо во 5 наутро. Да не се оптеретува врската толку.

Ај на здрааве, 12 саато и 5 минути разбудија ме со резултате. Математика 4ка (незнам колку поени), Македонски 3ка (69,нешто) некои со 30 поена имале 3ка Македонски, други со 70 :) Битно нема паднени, па ги боле них гаазо зашо јас 4год. сам имал 5ки. :)

Мене ме и пријатно и негативно изненадија. Математика извадив 4 за 1% што е негативното изненадување се надевав на 5 а македонски имам исто 4 што се надевав на 2 и тоа македонски имам со 85% :D

4ки и македонски и англиски :kesa:

Македонски очекував поќе ама толку со 87 поени :/

Некој да не знај како се рачуна тој перцентилниот ранг? :smir:

4ки и македонски и англиски :kesa:

Македонски очекував поќе ама толку со 87 поени :/

Некој да не знај како се рачуна тој перцентилниот ранг? :smir:
Oценка * 2 * ранг / 100.

ААААААААААААААААА ЌЕ ПОЛУДАААААААААААААМ!

БИЛА ДРУГАРКА ВИДЕЛА 5 ИМАМ МАКЕДОНСКИ:vozbud::vozbud: А Англиски во цела генерација само една 5ка има... Јас уште не знам што имам сега ќе пратам да ми видат.....:vozbud:

Абе денеска се резултатите? Ајдееее , кој ќе оди до школо на ова време.
Сите овде солидни оценки сте извадиле само јас ли ќе се избацам со 3ки :))

Англиски со утната тема имав петка со 97.6, а македонски имав 4 со 87.6.
Задоволен сум јас. Имаше малку петки по македонски, сепак ова ми е супер, социологија 5, филозофија 5 и овие уште, така да...си кулирам :icon_cool:

Го има ли некој телефонскиот бројот за пријавување за да си го видам испитот по Математика? Сликав јас, ама не се чита баш тој број :S

Знаев, затоа отидов до школо :)))

Македонски имам 4 со 85,39, математика 2 со 15 запирка нешто. Одлично, мислев ќе паднам математика :D

Ај ја да се пофалам пред да умрам од среќа. Двете ми се петки македонски 99,16 ранг, а англиски 96 :vozbud::vozbud::vozbud:
сега ми остана само да размислам на кој смер да идам

3-ка Математика и 4-ка Македонски, имам другари со по двата предмета петки. Нишо од Електро за мене....

Македонски 87, 86 поени 4ка
Англиски 99, 21 поени 5ка.
ПОЛУДЕЧУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!:D:D:D

ААААААААААААААААА ЌЕ ПОЛУДАААААААААААААМ!

БИЛА ДРУГАРКА ВИДЕЛА 5 ИМАМ МАКЕДОНСКИ:vozbud::vozbud: А Англиски во цела генерација само една 5ка има... Јас уште не знам што имам сега ќе пратам да ми видат.....:vozbud:

Ееееј грешно ме известиле...
Англиски имам 5ка, а македонски 4ка :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom