Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
е зошто баш во таа гимназија би ги доставиле? зошто баш во берово?
не знам, не верувам многу.... а и децата што учат таму сега да ги знаат нема да ги кажат. не се будали подобри резултати од нив некој да извади
па сигурно оти се најдалеку од Скопје,за да тргнат сабааљето и да се средат додек да почнат треба да тргнат во 5 наутро,не е никој луд да тргне во 5 наутро.Сигурно дошле овде и доставиле тестови,некоја професорка изнела инфромации на некое дете а асистентите спијат или на тоа Аурора што или хотел манастир.

може затоа што во берови ги има и екстерните тестови и минатата година ги имаа тестовите од матура англиски и математика и македонски

A so e bitno tolku koj najdobri rezultati ke ima ve molam da ne ke mu dadat zlatni gaki ili neznam so, znaci za idninata se raboti da imame site pojaki oceni da mozeme da se zapisime so sakame...

па сигурно оти се најдалеку од Скопје,за да тргнат сабааљето и да се средат додек да почнат треба да тргнат во 5 наутро,не е никој луд да тргне во 5 наутро.Сигурно дошле овде и доставиле тестови,некоја професорка изнела инфромации на некое дете а асистентите спијат или на тоа Аурора што или хотел манастир.
па штом е таква работата тогаш ај ако има нека ги кажат, ама нема шанси некој будала да ги каже.....

За тие што немате научено (како и јас) план според мене: :D

најпрво читајте ги 3те текста на крајот 8 прашања има секој, одговорете ги 24 поени носат, следно што можите снаогајте се барем 33-34 бода да имате мислам дека вадат 2ка :vozbud:

ТИ ако го сега не си учел сега ќе учиш оцени да фатиш за да се запишеш кај сакаш .. јас 2 години сум 5.0 просек 2 години со по 4 4ки .. и сега матура ме боли кур што ќе направам . да имав шанси за државна квота ќе учев ама сега минимално :) И да имам ниски оцени пак ќе се запишам ;)

од каде ја доби информацијава?
ако е колку толку сигурна барем да се задржиме на ова што си го пишал.
некој нормален ти го кажа?

da, da od poveke skoli.. ja proveriv informacijata

Извинете да прашам,но ако има некој од поранешни матуранти нека пише ,дали ве претресуваат да немате во вас некое ливче или нешто сл. за препишување ?

Jas sum od Berovo i se registriram na forumof za samo da vi kazam deka GI NEMAME PRASANJATA ! toa se samo dezinformacii !!!

Штета ако е така.. Ама сигурно постои некој кој ги има,ако дознаете нешто повеќе пишете овде :) Многу ќе сме благодарни :)

Да а ебам и работа...косата ми испопаѓа вија 2 недели,утре да дознаам дека се некој глупости ќе му го запалам школото :D

Иначе утре ако дознајме дека не се тија прашања шо сите ги пишат(Гавранот,Копачите,Бели Мугри итн..) сите ќе бидиме http://funnyzela.com/koga-ke-gi-procitas/

Парите не се проблем во овој момент реално...;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom